Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bunkó voltam?

Figyelt kérdés

Barátnőm egy vékony, sportos lány, aki szinte a megszállottja a saját lábának. Nagyon durván túl van edzve a vádlija, amit ő imád, de szerintem egyáltalán nem esztétikus. Heti 3x edzi olyan súlyokkal, amivel kigyúrt férfiak szokták. Direkt úgy öltözködik, úgy pózol a képeken, hogy kiemelje.

Az egyik nap megemlítettem neki, hogy szerintem kicsit túltolja a vádlizást, és teljesen kiakadt, hogy biztos nem tetszik nekem, stb. Ő szerinte normális az, hogy az 53 kilójához nem talál csizmát, mert semmi nem megy össze rajta? Egy 10/10-es nő, de teljesen oda szegezi a tekintetet. Ez valami testképzavar lehet? Vagy tényleg én vagyok a bunkó?

2022. dec. 11. 21:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%

Ne mondd neki. Ne rombold a kapcsolatot ezzel. En tudom,h nem vagy bunko,mdgis ova intelek ettol a tematol.

N/40

2022. dec. 11. 21:46
 2/19 anonim ***** válasza:
41%

Mennyi komplexusos fiúka ír ki mostanában kérdést azzal kapcsolatban, hogy a barátnőjük túl izmos:D

Neki kéne állni nektek is kezdeni magatokkal valamit, és nem a barátnőtökre féltékenykedni:D

2022. dec. 11. 22:57
 3/19 anonim ***** válasza:
62%
#2 nem komplexus. a férfiaknak jellemzően nem jönnek be az izmos nők. hetero nőként bejönne neked egy széles csípős, keskeny vállú, hosszú hajú srác?
2022. dec. 12. 07:27
 4/19 anonim ***** válasza:
41%
Kíváncsi lennék rád, hogy te hogy nézel ki, ha még egy "10/10" nőben is találsz hibát.
2022. dec. 12. 08:14
 5/19 A kérdező kommentje:

Nem hibát találok benne. De ki az, aki szerint egy ilyen láb igényli, hogy nagyobbra legyen edzve?

[link]

2022. dec. 12. 10:53
 6/19 anonim ***** válasza:
18%
Konkrétan k.rva szép lába van ember:D
2022. dec. 12. 11:33
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Tényleg elég vastag. Ha ezt még edzeni akarná, lehet én is szólnék.
2022. dec. 12. 16:10
 8/19 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem meg a nő komplexusos.
2022. dec. 13. 22:08
 9/19 anonim ***** válasza:
66%
Undi picit.. ez mar nem noies..
2022. dec. 13. 22:23
 10/19 anonim ***** válasza:
28%
Aránytalan a vádli. Igazad van. De a nő nem fog hinni neked. Ez a típus nárcisztikus, ha kritikus vagy, ki fog dobni.
2022. dec. 13. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!