Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bunkó voltam?
Barátnőm egy vékony, sportos lány, aki szinte a megszállottja a saját lábának. Nagyon durván túl van edzve a vádlija, amit ő imád, de szerintem egyáltalán nem esztétikus. Heti 3x edzi olyan súlyokkal, amivel kigyúrt férfiak szokták. Direkt úgy öltözködik, úgy pózol a képeken, hogy kiemelje.
Az egyik nap megemlítettem neki, hogy szerintem kicsit túltolja a vádlizást, és teljesen kiakadt, hogy biztos nem tetszik nekem, stb. Ő szerinte normális az, hogy az 53 kilójához nem talál csizmát, mert semmi nem megy össze rajta? Egy 10/10-es nő, de teljesen oda szegezi a tekintetet. Ez valami testképzavar lehet? Vagy tényleg én vagyok a bunkó?
Ne mondd neki. Ne rombold a kapcsolatot ezzel. En tudom,h nem vagy bunko,mdgis ova intelek ettol a tematol.
N/40
Mennyi komplexusos fiúka ír ki mostanában kérdést azzal kapcsolatban, hogy a barátnőjük túl izmos:D
Neki kéne állni nektek is kezdeni magatokkal valamit, és nem a barátnőtökre féltékenykedni:D
Nem hibát találok benne. De ki az, aki szerint egy ilyen láb igényli, hogy nagyobbra legyen edzve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!