Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkó voltam? Ti mennyit mondtatok volna?
Figyelt kérdés
Szóval mondta a barátnőm hogy menjünk el a gyogyiba (váltsuk ki a gyógyszert). Jót nevettem mert nekem az az elmegyógyintézetet jelenti :) mondtam hogy oké elviszem és bentlakásos hercegnő lesz. Eddig még nevetett is, de amikor mondtam hogy félévente meglátogatom, akkor elkezdett sirni. Keveset mondtam? Ti milyen gyakran latogatnátok a barátnőtöket ha gyogyóba kerülne?2020. szept. 7. 20:30
1/11 anonim válasza:
Így jár az, aki sertődős barátnőnek idióta "poénokat" nyom 🤪
2/11 anonim válasza:
Ez ugye nem komoly?? Kèpes lennél FÉL ÈVENTE meglátogatni az elvileg SZERELMED egy olyan helyen ahol kb emberszámba sem veszik?? Na, kiderült mennyire számíthatna rád.
3/11 anonim válasza:
Ezek szerint neki nem vicces, ne poénkodj vele...
4/11 anonim válasza:
Úr isten ,ez csak egy vicc
Mármint gondolom ezt a "félévente " dolgot is csak viccnek szántad
Mit kell ezen behisztizni
Én röhögtem volna egyet
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg szenved mentális betegségtől, és a lelkébe gázoltál. 30f
7/11 anonim válasza:
Hűt ha ezen elbőgte magát, akkor tényleg nem százas...
8/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet a tesója miatt èrinti èrzêkenyen a tèma,aki egy hasonló intêzmênyben van.
2020. szept. 7. 21:18
9/11 anonim válasza:
Akkor megvan a sértődés oka is. Szerintem nincs benne semmi, de neki ne mondd többet, ha rosszul érinti.
10/11 anonim válasza:
Ez tényleg övön aluli volt ebben a helyzetben. Bocsánatot kéne kérned, viszont ha te tényleg így állsz ehhez a témához, akkor hagyd inkább a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!