Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkó voltam vagy még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó voltam vagy még nem szoktam hozzá a kapcsolathoz vagy csupán a barátnőm nem ért meg?

Figyelt kérdés
Kezdeném hogy rengeteg stressz ér engem,meló plusz meló hely váltás is folyamatban,ami véget szinte a felmondással álmodom.A barátnőmmel kellett volna találkoznom,de mivel este is melóztam és mivel nyűgös voltam így lemondtam.Ő az elején megértően reagált,de utána jött hogy csak kerülőm őt,stb.Ami szerintem nem igaz,tény hogy máskor is mondtam le találkozott éjszakai meló miatt,de máskor meg találkoztam vele,úgy hogy közben itthon is eltudtam volna ütni simán az időt.Kicsit bunkónak érzem magam hogy most is lemondtam,de úgy gondolom hogy az se jó hogy találkozunk,de közben nyűgös vagyok.Kicsit úgy érzem nehezen érti meg,hiszen neki nem kell 12 órát dolgoznia.Néha a barátaimra sincs idő,mert annyira kimerült vagyok,de közben szerinte sokat lógom a barátaimmal.
2018. nov. 25. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kérdésedben nem szépítetted a valóságot (nincs jogom ezt feltételezni), és a nő ezt nem érti meg, akkor "hess" neki!
2018. nov. 25. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltál bunkó, csak nyűgös. Egy jó tipp: Ne ígérgess felelőtlenül :D Inkább ne ígérj semmit, és akkor nincs mihez képest csalódnia.
2018. nov. 25. 14:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Mivel nagyon szeretném hogy érezze hogy szeretem,képes vagyok felelőtlenül ígérni.Néha azt is elfelejtem hogy olyan napra ígérek találkozott amikor dolgom lenne.Kicsit sajna kimerült is vagyok.
2018. nov. 25. 14:38
 4/7 Zzzz90 ***** válasza:
100%

A végére csak kiderül számodra is, hogy te voltál a saras. Ne ígérgess felelőtlenül. Sőt, ne ígérgess egyáltalán. Semmire se jó az ígéret. Csak a tettek számítanak.

Továbbá tessék eldönteni egy valamit. Azért dolgozol, hogy élhess vagy azért élsz, hogy dolgozhass?

Amikor a munkád miatt nincs időd a barátaidra, párodra, magadra...akkor muszáj ezt a kérdést megválaszolnod magadnak és annak megfelelően cselekedned.

2018. nov. 25. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Ez a barátnőd számára úgy jön le,hogy a te frusztrációdat ès fáradtságodat rá vetíted ki.Illetve hogy ő sokadik a prioritási listádon.Ha szereted,akkor mondd el neki normálisan,hogy nem vele van baj.
2018. nov. 25. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A barátommal ha megbeszélünk egy találkozót tartjuk magunjat hozzá.

Minek ígéred meg ha utána meggondolod magad? Nem látod előre, hogy mikor fogsz sokat dolgozni? Dehogynem... Viszont ha látod előre, akkor azt is tudhatnád, hogy fáradt is leszel... ergo akkor ne ígérd meg fölöslegesen ha találkoztok...

A másik: nem írtad le mikor mondod le ezeket a találkozókat... és, hogy mennyire ritkán találkoztok...

Plusz egy párkapcsolathoz az is hozzá tartozik, hogy olyankor vagy a másikkal amikor fáradt vagy. De legalább addig is a másikkal vagy.

2018. nov. 26. 10:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Rosszul írtam. Tehát egy párkapcsolathoz az is hozzátartozik, hogy esetleg olyankor vagy a másikkal amikor fáradt vagy.

2018. nov. 26. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!