Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó voltam vagy még nem szoktam hozzá a kapcsolathoz vagy csupán a barátnőm nem ért meg?
A végére csak kiderül számodra is, hogy te voltál a saras. Ne ígérgess felelőtlenül. Sőt, ne ígérgess egyáltalán. Semmire se jó az ígéret. Csak a tettek számítanak.
Továbbá tessék eldönteni egy valamit. Azért dolgozol, hogy élhess vagy azért élsz, hogy dolgozhass?
Amikor a munkád miatt nincs időd a barátaidra, párodra, magadra...akkor muszáj ezt a kérdést megválaszolnod magadnak és annak megfelelően cselekedned.
A barátommal ha megbeszélünk egy találkozót tartjuk magunjat hozzá.
Minek ígéred meg ha utána meggondolod magad? Nem látod előre, hogy mikor fogsz sokat dolgozni? Dehogynem... Viszont ha látod előre, akkor azt is tudhatnád, hogy fáradt is leszel... ergo akkor ne ígérd meg fölöslegesen ha találkoztok...
A másik: nem írtad le mikor mondod le ezeket a találkozókat... és, hogy mennyire ritkán találkoztok...
Plusz egy párkapcsolathoz az is hozzá tartozik, hogy olyankor vagy a másikkal amikor fáradt vagy. De legalább addig is a másikkal vagy.
Előző vagyok:
Rosszul írtam. Tehát egy párkapcsolathoz az is hozzátartozik, hogy esetleg olyankor vagy a másikkal amikor fáradt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!