Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a barátnőm hisztije?
Péntek este haza kellett menjek a szülővárosomba (kb. 200km) és a hétvégét ott töltöttem. Nem járok gyakran haza...egyszer 2-3 hónapban. Az volt a terv, hogy vasárnap este jövök haza és csak hétfőn találkozunk mert valószínűleg fáradt leszek. Erre megsértődött, hogy miért nem megyek este hozzá, hogy aludjunk együtt. Mondtam, hogy rendben, akkor várjon mert kb 22:00-kor érkezek. Persze ez sem tetszett neki, hogy miért olyan késön? Ő úgy szeretné, hogy siessek, hogy 20:00-ra érjek haza. Mondta, hogy miért siessek ha amúgysincs semmi programunk estére. Erre persze kiakadt, hogy nem is akarok vele találkozni. Pedig nagyon sok időt tőltünk együtt. Kb. három hónapja vagyunk együtt.
Jogosan akadt ki? Csak én nem értem, hogy minek kell siessek? Én szeretek vele lenni de azért mást sem akarok hanyagolni/elsietni miatta.
Nincs más a háttérben? Mennyit találkoztok hetente? Hány évesek vagytok?
3 hónap még nagyon rövid. Lehet, csak nem "lát" a szerelemtől és ezért hiányol annyira. Gyakori dolog, bár tény,kicsit idegesítő, de próbálj meg mögé nézni.
Hát utolsó ne haragudj, de ez rá akaszkodas durva szinten.
Azt írta a kérdező együtt vannak sokat, egy napot, vagy a 22 00-at olyan nagyon nehéz kivarni?
Semmi női tartás?
Egy pioca, akivel még alig van jóformán együtt de már hisztizik és ki akarja sajátítani...
Nem tudom, szerintem mindkét fél érthető. A kérdezőnek és a csajnak más ilyen téren a mentalitása. Én a kérdező típusa vagyok, de nem egy ennyire ragaszkodó ismerősöm van.
Nem két óra miatt hisztizik a nő, hanem, mert azt akarja érezni, hogy a párjának is ugyanolyan fontos, mint fordítva. A találkozunk amikor kedvem lesz, ebben az esetben másnap, pedig azt üzeni, hogy köszöni szépen, jól el van ő nélküle is. Félreértés ne essék, szerintem is ez a normális, ennek ellenére, mint írtam, hallgattam már eleget a másik oldalt ahhoz, hogy azt is értsem.
Ha sietek haza a páromhoz és fontos, hogy pár nap kihagyás után mielőbb láthassam,együtt legyünk, meséljek neki, akkor ő egy nagyon fontos ember. A csaj pedig ezt akarja érezni és valószínűleg épp így cselekedne fordítva. Mivel neki ez lenne az igénye, ezt tartja természetesnek egy kapcsolatban, így rosszul érinti a kérdező reakciója.
Ezt érdemes hiszti és veszekedés nélkül lemeccselni itthon, mert lesz még ebből súrlódás. Át kell beszélni, ki alakítani a saját szokásrendszereteket, ami mindkettőtöknek megfelel. Mert, ha ezt ennyiben hagyod, nem beszélitek meg rendesen, akár hazamész előbb, hogy boldog legyen, akár nem, precedens értékű lesz és a későbbiekben is gondot okoz valamelyik félnek.
Le lehet pontozni, éltem ilyen ragacs kapcsolatban, ahol egy idő után minden baj volt, amit nem együtt csináltunk baj volt, és ment a felesleges nyavalygás.
Egy idő kikészülsz benne, szó szerint levegőt nem hagy venni a másik.
Én csak kér dolgot jegyeznék meg...
- Ahol már hisztinek nevezed a problémáját, az már rég nem nevezhető normális párkapcsolatnak.
- Ahol már nem vágysz arra, hogy pusztán együtt legyél vele, tök mindegy, hogy van-e konkrét program vagy sem, az már rég nem szerelem.
Mindkét oldal érthető. Az is, hogy te családoddal is töltenél időt és az is, hogy párod szeretne veled lenni.
Szerintem lehet picit több megértés a párod részéről, és kompromisszum, hogy tudsz menni csak este később. Viszont részedről meg nem értem miért kell program hogy együtt legyetek, simán szeretne időt veled tölteni, ami viszont normális. Szeretné érezni, hogy fontos neked, hogy megragadod minden percet, hogy tudjatok találkozni.
Viszont értem, hogy családot és barátokat nem akarsz párkapcsolat miatt hanyagolni, viszont ugye az nem baj, hogy egy nagyon kicsit háttérbe szorulnak.
Lényeg, hogy beszélgessetek, kinek milyen érzései vannak ezzel kapcsolatban, hogyan érinti, mit él át stb és ennek megfelelően alakítsátok ki azt a rendszert ami mindkettőtöknek belefér
Én igyekszek megértő lenni, habár beismerem, hogy szeretek egyedül is lenni. Engem annyira nem visel meg ha egy napot nem vagyunk együtt. A barátokkal ritkábban találkozok, miattuk nem hanyagolom el őt. Én őt is bátorítom, hogy menjen csináljon valamit egyedül de nincsenek barátnői...csak amolyan ismerősök akikkel néha beszélget.
Én nem szeretném, hogy az életem csak a kapcsolatról szóljon. Számomra fontos a munka is és a barátok is. Ha néha elmegyek valahová nem akarom, hogy ő "elengedjen" és csak addig üljek amíg "el vagyok engedve". Ez inkább anya-fia viszony mintsem egy párkapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!