Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy még neki áll feljebb azok után, hogy kihasznált és cserben hagyott?
A képlet egyszerű. Volt egy barátnőm, aki egy önbizalomhiányos, munkanélküli, rosszfogú, szorongásos zavarokkal küzdő kislány volt, de én ezek ellenére szerettem. Minden erőmmel és pénzemmel segítettem. Fogszabályzót fizettem neki, az majdnem egy millió volt, kifizettem neki egy nyelvtanfolyamot, hogy legyen 2. nyelvvizsgája, és még munkát is adtam neki a saját vállalkozásomban. Évekig elvoltunk, soha nem csaltam meg, nem bántottam, mindennel kiszolgáltam.
Aztán egyszer csak elkezdett elégedetlenkedni, hogy ő már nem boldog, nem szerelmes, én pedig őszintén elmondtam erről a véleményem, ő pedig maradt velem, meeggyőztem, megint minden rendben volt.
Aztán jött a hidegzuhany: Titokban már pénzt tartalékolt a lelépésére és ezerrel munkát keresett, és közben a femináci legjobb barinője uszította ellenem, hogy én "bántalmazom".
Végül tényleg elmérgesedett a vége, aztán lelépett és még tönkre is tette az életemet, ott csinált ki, ahol csak tudott.
Azóta is azzal haknizik fórumokon meg bántalmazott nőket segítő szervezeteknél, hogy neki mekkora óriási tapasztalata van, ő önerőből kilépett egy "nárci" elmebeteggel való kapcsolatból.
Közben azt nem mondja el soha, hogy a tenyeremen hordoztam, és csak akkor durrant el az agyam, amikor elárult, és kiderült, hogy csak lehúzott.
Mégsem áll ki mellettem senki.
Miért van ez?
"még munkát is adtam neki a saját vállalkozásomban."
"Az én cégemnél a HR-es találta meg álláskereső portálokon, teljesen égő volt, lejáratott.
Nem tudom, hogy kamu kérdést írtál-e ki, de ha nem, akkor - sok más dolog mellett - érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy ha valóban akkora vállalkozásod van, ami saját HR-est foglalkoztat, akkor
1) Miért egy "önbizalomhiányos, munkanélküli, rosszfogú, szorongásos zavarokkal küzdő kislányt" szedtél össze párkapcsolatra, miért nem egy korban hozzád illő, munkájában sikeres nőt, saját egzisztenciával? Mert egy ilyen nőt nem lehetett volna a kiszolgáltatottabb helyzete miatt "megvásárolni", úgy kontrollálni és manipulálni érzelmileg, mint ahogy vele tetted hosszú éveken keresztül, amíg meg nem erősödött lelkileg annyira, hogy ki tudjon ebből lépni?
2) Miért próbálod segítségnek beállítani, amit a volt párodért tettél anyagiak terén, ha nem önzetlenül, jó szándékból támogattad, hanem azért, hogy megvásárolt magadnak azt a jogot, hogy te diktálhasd a feltételeket a kapcsolatban, elvárásaid lehessenek, és még abban se legyen szabad akarata, hogy kilépjen a kapcsolatból, ha már nem boldog veled?
3) Szerinted vajon mennyire hihető, hogy nem voltál vele éveken keresztül lenéző, lekezelő, lelkileg bántalmazó, az egészséges önbizalmát romboló társ, ha a szakítást nem tudtad férfi módjára méltósággal viselni, helyette kiabálás, ütés és lenéző beszéd volt, amit kapott?
Eleve lenéző hangnemben, lekezelően írsz róla, gyakorlatilag életképtelennek állítod be, mikor kijelented, hogy "mivel nekem dolgozott, különben soha nem lehetett volna pénze albira sem, nem lett volna hová mennie. Te elhiszed magadnak, hogy nem talált volna előbb-utóbb valami más munkát, ha veled nem ismerkedik meg?
Nekem őszintén szólva nem túl életszerű és hihető, hogy akár egy volt dolgozó által kitálalt dolgok hatására összeborul, tönkremegy egy akkora cég, aminek saját HR-ese van, de ha ez valóban megtörtént, és van a két dolog között ok-okozati összefüggés, akkor kaptál egy olyan leckét az élettől, amiért megharcoltál.
Amikor valaki azt mondja, hogy el akar hagyni, akkor normalis ember nem gyozkodi a masikat, hanem fajo szivvel, de tudomasul veszi. Itt az a problema, hogy te nem vagy normalis.
Hat mi az hogy teged elhagynak, hogy meri? Teged, aki felemelte ot a nyomorbol, es tetted valakive. Menj orvoshoz, vagy vond ki magad a forgalombol, mit banom en.
Csak akkor bantottam amikor elborult az agyam... Szerinted a bantalmazok mikor szoktak masokat bantani? :D
Tolem kapta a fizetest.... Es? Mar ez is gond, hogy a munkajaert fizetest kellett adni?
Meg hogy pofatlanul keszult a lelepesre.. Kepzeld el, az emberek ezt igy szoktak csinalni, hogy megteremtik elotte a kauciora a ravalot mielott pattognak! Meg keresnek elotte munkat, ha a kedves ex a fonok, nem a valvilagba, a hid ala, munka nelkul mennel. Sajnos csomo no ezert nem tud kilépni a bantalmazo parkaocsolaraikbol mert 0 forinttal nem tudnának hova menni!
Nahh, a kerdező kommentjében ott is a válasz.
A fizetést a munkájáért kérte, KIFIZETTED A MELÓSODAT! Nem, majd ingyen dolgozik a cégedben! Méghogy tőled KAPTA! Tán nekem kellett volna kifizetnem a bérét?! Vagy ingyen dolgoztattad volna?! Krvára semmi közöd hozzá, hogy mennxit tesz félre a fizetéséből! Még akkor sem, ha nálad lakik, és akkor sem, ha ESETLEG úgy egyeztetek meg, hogy nem száll bele rezsibe. Gondolom nem volt hajléktalan, amikor elkezdted dugogatni, mert a szarrágasodból kedves cegvezető nemúr, nem következtetnék arra, hogy szeretted. Inkább pet volt neked, akire rá is telepedhedsz az elvárásaiddal, s elrendelheted mi legyen a jövője. Szarrágó!
Mellesleg igen, narcidztikus vagy, éppezert sose fogod belátni mert csak a fogszabályzó számla lebeg a szemed előtt. A könyvelővel is megpróbáltad elszamolni ugye?! XD Gondolom megtalalta a módját...
Nincs köpő emoji
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!