Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érzékeny vagyok vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzékeny vagyok vagy tényleg nem normális ez tőle?

Figyelt kérdés

Párommal nemrég kijöttünk együtt kamionozni, négykezesbe. Csak 1-2 évig tervezzük, amíg gyűjtünk saját házra valót. Tudjuk, hogy nem egy élhető életforma hosszútávon így, viszont aztmondtuk a cél érdekében kibírjuk.

Eddig a munka tetszik, viszont van néhány megnyilvánulása amit nem tudok hova tenni és nagyon rosszul esik.

Már tisztáztam az elején is, hogy sok türelme kell legyen velem, az első hónapokban kb ő lesz a tanítóm mert a suliban egyáltalán nem készítettek fel kamiont vezetni. Hamar tanulok, nincs velem gond viszont bármilyen apró hiba miatt felidegeskedik, pl tolatni tanultam egy parkolóban és nem úgy sikerült ahogy tervezte màr csapkodta a térdét és olyanokat mond hogy “hàt nem làtsz” “menjél már, nyomjad már, ne állj meg, mi az istók fszáér… “stb sokszor mèly, kiabáló hangon .

Nemrég pl majdnem nekünk jött valaki az autópályán a gyorsítósávról mert nem adott elsőbbséget, szerencsére gyorsan fékeztem és jeleztem neki így elkerültük a bajt. Eloszor szidta a másikat, majd letolt engem is hogy miért nem engedtem ki elénk.

Ahelyett, hogy normális hangnemben elmagyarázna dolgokat inkább agresszív lesz és magába mérgelődik meg letol.

Ez nagyon eltudja venni a motivációm és kedvem az egeszhez, pedig szeretném magát a munkàt, figyelek is maximálisan.

Gyerekkoromban anyukám nagyon sokat kiabált velem és nekem ez erzekeny pont.

Szerintetek nem kellene ennyire szívre vennem, fogadjam el hogy nagy a nyomás, stresszes es azért beszél így, vagy normális hogy rosszul esik és kikérem magamnak ezt a hangnemet ?

2022. dec. 8. 06:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Autót nem merek vezetni egyedül friss jogsival, nemhogy kamionozni menjek váltóba. A váltó azt jelenti, amíg te vezetsz, a másik pihen. Lehet még alszik is közben. Aztán majd átálmodja magát szépen a túlvilágra, mert neked nem tanítottak meg semmit a suliban....no persze.
2022. dec. 8. 08:42
 12/18 anonim válasza:
60%

10 képzeld el a legtöbb ember nem tud egy csomó dolgot frissjogsisként. Tud a kérdező tolatni, csak nem sikerül neki egyből. A múltkor én is majdnem 10 percig parkoltam tolatva párhuzamosan:D

Engem az gátolt a legjobban mikor már egyből kritizáltak, egyedül meg merek probálkozni, és így tanulok.

A kérdező pasija meg elég rossz természetű :/ ennyire nem bírja mások hibáit elviselni...?! Pedig nincs tökéletes ember...

2022. dec. 8. 09:28
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

"a legtöbb ember nem tud egy csomó dolgot frissjogsisként."

És "frissjogsisként" kimentél egy ki tudja, milyen céges kamionnal váltósofőrnek, miközben tolatni sem tud?

Ez kb. akkora kamu, mintha azt írta volna a kérdező, hogy "elvégeztem a konyhai kisegítő tanfolyamot, a séf pasim felvett maga mellé helyettes séfnek, de gonosz és bunkó, üvöltözik, mikor nem sikerül egyből a Wellington bélszín az ötcsillagos szállodában".

2022. dec. 8. 09:50
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak aki válaszolt a kérdésre.

Képet kellene küldenem, hogy elhigyjétek?😅

És sajnos igen, kifogtam egy olyan sulit, ahol épp pàr óràt vezettem és nem tanítottak meg rendesen.

Ezt mind letàrgyaltuk az elején, mondtam hogy nehéz lesz és sokat kell tanulnom még de úgy àlt hozzá hogy bevállaljuk mert bele jövök.

A cég egy ismerősünkké, tudtak hogy kezdő vagyok. Első hetekben rövidebb fuvarokat kaptunk, amit 9-10 ora alatt megcsináltunk és aztán alvàs.

Most már ő is szokott aludni mellettem, megoldom a helyzeteket, autópályán is és vàrosban is, szűkebb helyeken sincs gond, még csak egy karcot sem ejtettem rajta .

Nem tudom ki volt profi tapasztalat nélkül 🙂

Egyébként azért is zavar a reakciója mert ő is szokott hibázni, mult héten valamiért lehajult és majdnem lementünk az útról. Én nem toltam le, biztos ő is rosszul érzi magát olyankor nem teszek rà még egy lapáttal..

2022. dec. 8. 10:45
 15/18 anonim ***** válasza:
65%
Miért lenne kamu? Legjobb barátnőm is négykézben megy a pasijával és bizony neki is menet közben jött át sok minden, tolatással neki is voltak gondok, de 1 hònap sem volt és bele jött. Leraktad a kamion jogsit, de lényegében majd mikor melozol is vele, fogsz sok mindenbe bele jönni, mert bizony érnek váratlan meglepetések. Kamionos a férjem, meg nagyjábòl az egész család, szòval csak azt írom, amit ők tapasztaltak az évek alatt.
2022. dec. 8. 11:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Sajnos én is hasonló vagyok. Ha valaki egy területen nagyon vágja a dolgokat, akkor minden mások által vétett hiba kb érthetetlennek tűnik, hogy hogyan lehet olyan könnyű dolgon bénázni. Ezt mindenki máshogy kezeli természetéből és önkontrolljából adódóan. Látom, hogy abból fakad ez, amit leírtam és igyekszem tudatosan figyelni rá és kontrollálni magam, de léteznek határok, helyzetek, amikor jobban elszakad a cérna. Ettől függetlenül egy abszolút normális és jó embernek tartom magam. Viszont sajnálom, hogy van ez a rossz tulajdonságom.
2022. dec. 8. 13:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki, hogy te így nem tudsz vezetni és élni sem vele, ha így üvölt és csúnyán beszél veled. Mondd el, hogy ez a mùltadból is fakad, ezt az életformát nem szeretnéd követni. 1 hónapon keresztül várnek a változásra. Javuló tendencia esetén maradnék, ha tovább üvölt, akkor sajnos ilyen a természete, ha ezt nem viselném jól, elhagynám.
2022. dec. 8. 17:32
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat és akik a kérdésre válaszoltak 😁

Nem tudom, hogy kamuból miért is találna ki valaki egy egész ilyen sztorit ?

Egyébként csak most, a munka alatt ilyen velem, otthon nem szokott…

2022. dec. 8. 20:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!