Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Egy párkapcsolatban a lány felszed pár kilót. A férfinak ez annyira tetszik, hogy többet akarna még, de ezt nem teszi szóvá. Helyette a boltban a hizlalóbb ételeket veszi, olyan üdítőket és nassolni valókat, amiket a lány nagyon szeret, gyakrabban veti fel lehetőségként a gyorskaját, stb. Nem kéri, hogy egyen, de a lány nem tud ellenállni a folyamatos kísértésnek, és jönnek fel a kilók. A férfi folyamatosan bókol neki, a tenyerén hordozza a lányt.

A lány egy idő után szépen kikerekedik, majd kifakad, és a férfit okolja a hízásáért. A férfi hárít, elvégre semmire nem kérte a lányt.

Kinek van igaza?

2022. dec. 6. 19:22
A kérdező szavazást indított:
A lány maga tehet az egészről, saját döntés alapján evett
A férfi csúnyán manipulálta, a teljes hízásról ő tehet
A férfinek benne van a keze, de a lány is mondhatott volna nemet. (mindkettő hibás)
39 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

A csaj szerintem senkit nem okolható magán kívül, ugyanakkor a pasi egy számító, manipulatív tetű, akit közeli ismerősnek se szeretnék, nem, hogy barátnak, vagy társnak. Kb ennyi.

Egyébként, ez hol férfi, hol női főszereplővel, de újra, újra előjön. Egy feeder fétises írja ki, mert ez a vágyálma, vagy annyira sok tetű van, aki arra gerjed, hogy a másikat hízlalja, annak beleegyezése nélkül?

2022. dec. 6. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Senki nem tart pisztolyt a csaj fejéhez, hogy annyit egyen. A férjem is hazahordja az édességet mert iszonyú édesszájú, de én nem eszek belőle ha nem akarok.
2022. dec. 6. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
#1 szerintem ugyanaz írja ki.
2022. dec. 6. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha a Páromat hizlalná így, akkor is ölné. Sajna olyan beteg hogy figyelnie kell mit eszik. Nincs hogy a férfinek ezt tenni egy nővel sem. Keressem Molett csajt.
2022. dec. 6. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a csaj zabál mivel mindig van otthon ez-az amit szeret , ettől meghízik és ezért a férfit okolja. Vagyis a saját zabälásáért a másik a hibás. Nos, azért jobb helyeken mindig van otthon ez-az, nasi, üdítő, sör stb. ha esetleg kedve szottyanna az embernek valamire vagy esetleg váratlanul betoppan valaki akkor tudjanak elé valamit kitenni, megkínálni. De ettől még nem zabál az egész család. Ha valaki megeszi az az ő döntése, ha naponta akkor meg főleg. Nem tehet róla senki ha egyesek nem ismernek határt.

Vagyis a nő a hibás, a kilók nem egy hét alatt jönnek fel, amikor észrevette , hogy gömbölyödik abba kellett volna hagyni.

6/9 anonim ***** válasza:
4-es fagyok 40f
 7/9 anonim ***** válasza:
SZia, megint itt :D
2022. dec. 6. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem van igazam, mindig xD
2022. dec. 6. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem a volt párom azért hagyott el mert van egy betegségem (nem részletezem) és arra írták fel egy gyógyszert ami hizlal. 6 hónap alatt 7 kilót felszedtem. 41 ről 48 lettem. És ő ezért hagyott el mert ő azt a nagyon sovány lányokat szereti.
2022. dec. 8. 13:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!