Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem, vagy nem?
Nem hiszem, hogy szeretem a pasim, de az fájna, ha megcsalna, tehat feltekeny vagyok ra
Barátnőm szerint akkor ez az ember nem közömbös a számomra, hiaba szajkózom, hogy nem szeretem, mert igenis
,,Nem hiszem, hogy szeretem a pasim" --> Amilyen közönyösséggel írtad le, szerintem sem szereted.
,,de az fájna, ha megcsalna, tehat feltekeny vagyok ra" -> Ez egó, birtoklási vágy. A saját egódnak fájna, ha megcsalna. De itt sem róla írsz, hanem Magadról.
Őszintén szólva, szerintem már régen rossz, ha arról egy anonim oldalon kérdést kell kiírnod, hogy szereted-e.
Fogalmam sincs hány éves lehetsz, ha tippelnem kelllene, biztos fiatal. Szerintem nem szereted ezek alapján, bár kevés az infó.
Ez nem szerelem.
A páromnál, akit a világon a legjobban szeretek, fel se merülne bennem ilyen. Ha valakibe szerelmes vagy úgy igazán, ez fel se merül.
Exemnél én is nagyon sokat gondolkodtam rajta. Hasonlóan voltam, mint te.
De ez ego kérdés. Fájt volna, ha mást akar helyettem, de nem szerelem miatt.
Szakítás utan nagyon megkönnyebbültem. Nagyon nehéz volt kimondani, mert tudtam, hogy nagyon meg fogom bántani és össze fogom törni. De ezt ajánlom neked is, felesleges ilyen kapcsolatban lenni. Mindketten megérdemlitek, hogy olyanban legyetek, amiben kölcsönösen oda vagytok egymásért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!