Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szülei és köztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szülei és köztem nem felhőtlen a viszony. Így most Ők bejelentették, hogy ha a barátom velem marad, akkor kitagadják a barátomat. Egyelőre még nem dobott ki a barátom. Mit lehetne tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

2022. nov. 18. 21:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Párodat és a szüleit*
2022. nov. 18. 22:41
 22/25 anonim ***** válasza:
81%

Tipikusan azok ragaszkodnak meg tapadnak piócaként a szar kapcsolatukra, akiket nem szeret (okkal) még a saját családjuk sem. Nem akarnak egyedül maradni, mert különben senki nem néz feléjük.

Előbb magadon változtass, majd utána jöhet a pasika az életedbe.

2022. nov. 18. 23:04
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha valaki letilt nem utazunk el hozzá, nem hívjuk az apját és főleg nem mászunk át a keritesen.

2. Semmi közöd a kutyahoz, azok a nyakorvek amúgy is minimális áramot adnak le, max olyan mint egy csípés.

Szóval milyen mentális problémád van?

2022. nov. 19. 06:56
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én a szülei helyében rád hívtam volna a rendőrséget, lett volna egy jó kis éjszakád a pszichiátrián, amilyen beteg vagy. Ki tudja, milyen brutális érzelmi zsarolással tartod magad mellett a pasit, hogy nem mer szakítani (öngyilkossággal fenyegetés? Az elég tipikus). Remélem azért megjön az esze és kidob téged. A szülei nem véletlenül nem szeretnek.

Amúgy anyád szeret vagy csak pénzel? Elvihetett volna egy jó szakemberhez kiskorodban, gondolom nem mostanában lettél ilyen. Hiába kérdezitek amúgy a mentális betegségét, ő se tud róla mert fél szembenézni vele és kikezeltetni, inkább panaszkodik gyakorin vagy azoknak akiknek tud családból. Biztos már fa szuk ki van a tetteid miatt...

2022. nov. 19. 07:58
 25/25 anonim ***** válasza:
az ilyen kattos zaklatóknak bezzeg van barátjuk :(
2022. nov. 19. 16:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!