Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szülei és köztem nem felhőtlen a viszony. Így most Ők bejelentették, hogy ha a barátom velem marad, akkor kitagadják a barátomat. Egyelőre még nem dobott ki a barátom. Mit lehetne tenni ebben az esetben?
De, sajnos egy dolgot nem mondtam el. Egyszer a barátom letiltott, így elindultam hozzájuk vonattal. Lemerült a telefonom, és nem tudtam az utat, mert csak egyszer voltam náluk előtte. Összetalálkoztam egy lánnyal, aki végig elkísért. Kb éjfél volt már akkor. Ő azt javasolta másszak be a kerítésen, ne várjak reggelig. Ugye a csengőjük nem működik, én pedig nem tudtam akkor még a barátom telefonszámát fejből. Miután bemásztam a kerítésen, kopogtattam a barátom ablakán, és beengedett.
Valamint egyszer ott aludtam a barátomnál, mikor a szülei nem voltak otthon, és kiderült, hogy a barátom szülei sokkoló nyakörvet tartanak otthon a kutyának, hogy azzal neveljék, amire azt mondtam, hogy magammal viszem, hogy ne tudják bántani a kutyát. De utána végül nem vittem magammal.
#15 Látszik a kérdésből, hogy van neki. A srác se százas amúgy, hogy nem bír szakítani, de a kérdező eléggé betegnek tűnik, aki nem tud elszakadni olyantól, aki többször letiltja meg szakít vele.
Kérdező irány a pszichológus, mert 26 évesen azért lehetne már benned annyi, hogy nem vagy együtt olyannal, aki tiltogat meg nem is akar veled lenni te meg folyton mész utána, mégis mi bajod van? A szülei nem véletlenül nem bírnak téged. Volt már olyan, hogy másik párod szülei vagy akárki, akinek úgymond "kellett volna" nem szeretett? Ha igen akkor igenis veled van a gond és ideje kezelned mert beteges amit művelsz...
Mondjuk te pont olyannak tűnsz aki egész életében nem változtatott semmin és csak csüngött mindenkin, olyanon is aki nem is szereti meg nem is akar vele lenni max elviseli mert muszáj :D Úgyhogy hiába mondunk itt neked bármit úgyse cselekszel mert jó neked így életképtelenen... Valószínűleg tönkre teszel körülötted másokat is, nem csak a párodat és a szüleidet. Csak képtelen vagy belátni hogy veled van a baj. Hidd el aki így viselkedik az orvosi segítségre szorul. Talán még van esélyed ha most elmész pszichológushoz de gondolom inkább a letiltós palid után futsz és elvárod hogy mindenki elfogadjon :D
Azért én remélem megjön az eszed egyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!