Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy zavar, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy zavar, hogy barátom szinte soha semmivel nem lep meg?

Figyelt kérdés

Itt most nem arra gondolok, hogy vegyen autot, vagy draga dolgokat. Esetleg egy csoki vagy virag is jol esne..

Hogy adjam tudtara, hogy zavar?

ma 08:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%

Normális.

Az a nem normális, hogy ő ennyire figyelmetlen.

Egyébként: próbáltál már erről beszélni vele? Tudod: méma gyereknek anyja sem érti a szavát.

ma 08:21
 2/21 anonim ***** válasza:

Na errol beugrottak azok a short videok amikor jön haza a pasi a csaj az ajtoban a kezébe nyom egy csokor virágot gyorsan rávágja az ajtót, aztán kinyitja es átveszi a pasitol a virágot mintha a pasi hozta volna:D

Sajnos nem találom most a youtuben ezeket a poénokat

ma 08:26
 3/21 anonim ***** válasza:
59%

Igen teljesen normális.

Az én párom is ilyen volt, egyszerűen nem volt előtte olyan otthonról hozott minta ami miatt ez kialakult volna benne.

Én viszonylag sokszor beszéltem erről vele, nem ment át elsőre az üzenet :D

Vagy ha át is ment, nem tudott ezen egyik napról a másikra változtatni.

Mára ez már teljesen megváltozott, nagyon figyelmes és sokszor lep meg apróságokkal :)

Egyszerűen mond el neki, hogy jól esne neked ha egy kicsit jobban kimutatná a szeretetét ilyen téren, meglepne apró kis dolgokkal mert neked ezek nagyon jól esnének.

ma 08:29
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

Az ő szeretetnyelve nem az ajándékozás, a tiéd meg igen. Beszélj vele erről, mivel benne fel se merül, hogy feléd ez az úta a szeretet kifejezésének.

Én pl egyáltalán nem igénylem, exem viszont folyton hozott valamit, ha boltban volt. Cserébe nem volt képes a minőségi időt, teljes figyelmet megadni felém. Meglettem volna a csokik nélkül (főleg, hogy IR mellett nagyon nem egészséges, de ha meg elutasítom, szintén megbántom), ha amúgy sokkal több időt, fogyelmet szán rám és nem a youtube-ot nézi egész este.

ma 08:31
 5/21 anonim ***** válasza:
40%
Ő nem ilyen, fogadd el. A párom sem ilyen és kész. Megmondta, hogy őt ez így nem érdekli. Egyébként is érzem, hogy szeret, ehhez nem kell ilyen napi fiszfsz ajándék. Értem, hogy neked kell, de erőltetni felesleges. Mondd el neki, kommunikálj erről, hogy neked ez fontos. De ezek után csak kényszerből tenné és nem lenne ugyanaz az érzés.
ma 08:33
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Ez még lehet normális. Viszont könnyedén tehetsz ellene... A verzió: elmondod, hogy ez neked kell. B verzió: elkezdesz te neki apróságokat venni/adni - hamar rá fog jönni, hogy ezt viszonoznia kéne és remélhetőleg közben arra is rájön te ennek mennyire örülsz.
ma 08:44
 7/21 A kérdező kommentje:

8:31 es 8:33 nem ez a szeretetnyelvem, es nem naponta igenylem a fiszfaj ajandekokat:D

ha minden nap lenne valami lehet besokalnek.

Inkabb csak neha napjan valami kisebb dolog, mint pl egy tabla csoki

ma 08:47
 8/21 anonim ***** válasza:
61%
Akkor kommunikálj, mert az úgy látom, nem megy. Kinyitod a szádat és ezt elmondod neki. Aztán majd jönnek az izzadságszagú ajándékok, mert ez az "elvárás". Miért nem megy az, hogy elfogadd, ő nem olyan, mint amilyennek akarod, hogy legyen?
ma 08:49
 9/21 anonim ***** válasza:
62%
Igen ez normális, hogy zavar.
ma 08:57
 10/21 anonim ***** válasza:
89%
Azt nem írtad milyen régóta vagytok együtt, férfiak többsége a célzásból nem nagyon ért. Ebbe nincs semmi, ha megmondod neki, jól esne ha néha meglepne egy két aprósággal. Kedvenc csoki, bonbon, virág stb.
ma 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!