Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy zavar, hogy barátom szinte soha semmivel nem lep meg?
Itt most nem arra gondolok, hogy vegyen autot, vagy draga dolgokat. Esetleg egy csoki vagy virag is jol esne..
Hogy adjam tudtara, hogy zavar?
Normális.
Az a nem normális, hogy ő ennyire figyelmetlen.
Egyébként: próbáltál már erről beszélni vele? Tudod: méma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Na errol beugrottak azok a short videok amikor jön haza a pasi a csaj az ajtoban a kezébe nyom egy csokor virágot gyorsan rávágja az ajtót, aztán kinyitja es átveszi a pasitol a virágot mintha a pasi hozta volna:D
Sajnos nem találom most a youtuben ezeket a poénokat
Igen teljesen normális.
Az én párom is ilyen volt, egyszerűen nem volt előtte olyan otthonról hozott minta ami miatt ez kialakult volna benne.
Én viszonylag sokszor beszéltem erről vele, nem ment át elsőre az üzenet :D
Vagy ha át is ment, nem tudott ezen egyik napról a másikra változtatni.
Mára ez már teljesen megváltozott, nagyon figyelmes és sokszor lep meg apróságokkal :)
Egyszerűen mond el neki, hogy jól esne neked ha egy kicsit jobban kimutatná a szeretetét ilyen téren, meglepne apró kis dolgokkal mert neked ezek nagyon jól esnének.
Az ő szeretetnyelve nem az ajándékozás, a tiéd meg igen. Beszélj vele erről, mivel benne fel se merül, hogy feléd ez az úta a szeretet kifejezésének.
Én pl egyáltalán nem igénylem, exem viszont folyton hozott valamit, ha boltban volt. Cserébe nem volt képes a minőségi időt, teljes figyelmet megadni felém. Meglettem volna a csokik nélkül (főleg, hogy IR mellett nagyon nem egészséges, de ha meg elutasítom, szintén megbántom), ha amúgy sokkal több időt, fogyelmet szán rám és nem a youtube-ot nézi egész este.
8:31 es 8:33 nem ez a szeretetnyelvem, es nem naponta igenylem a fiszfaj ajandekokat:D
ha minden nap lenne valami lehet besokalnek.
Inkabb csak neha napjan valami kisebb dolog, mint pl egy tabla csoki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!