Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szülei és köztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szülei és köztem nem felhőtlen a viszony. Így most Ők bejelentették, hogy ha a barátom velem marad, akkor kitagadják a barátomat. Egyelőre még nem dobott ki a barátom. Mit lehetne tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

2022. nov. 18. 21:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit több infót lehetne? Miért utál téged a család?
2022. nov. 18. 21:58
 2/25 anonim ***** válasza:
66%

Mi is igy voltunk.

Az en szuleim ellenezték a kapcsolatom (senki nem volt nekik jo soha)igy titokban kellett járnunk, mint az osszes barátommal.

Elsovel.igy voltam 2 évet, másodikkal 4 et

Az első srác majdnem ongyilkos lett miattam, a 2.eljegyzett.

Es semmirol nem tudtak soha semmit a szüleim.

2022. nov. 18. 22:01
 3/25 A kérdező kommentje:

A barátom a megismerkedésünkkor nem túl jó véleménnyel volt a szüleiről, és sokat panaszkodott róluk, így én már az elején fenntartásokkal álltam hozzájuk, és nem is volt kedvem találkozni velük, mert a barátom leírása miatt féltem tőlük. Lehet itt kezdődött el a rossz viszony.

Aztán a barátom és én össze akartunk költözni kb 1 éve, mire Ők bejelentették, hogyha hozzám költözik, akkor többet nem költözhet haza, pedig ekkor még semmit sem tettem ellenük. Viszont nekem ez nem tetszett és csináltam pár meggondolatlan lépést. Például mikor ellenem hangolták, és ezért a barátom letiltott, akkor megcsörgettem az apukája számát.

2022. nov. 18. 22:03
 4/25 anonim ***** válasza:
71%
Korotok?
2022. nov. 18. 22:04
 5/25 A kérdező kommentje:
Én 26, ő 28.
2022. nov. 18. 22:05
 6/25 A kérdező kommentje:
*fenntartásokkal kezeltem Őket
2022. nov. 18. 22:06
 7/25 anonim ***** válasza:
94%
költözzetek el, és akkor semmi beszólásuk nem lesz.
2022. nov. 18. 22:06
 8/25 anonim ***** válasza:
80%
csak fenyegetni próbált, hátha szét tudják választani titeket.
2022. nov. 18. 22:07
 9/25 anonim ***** válasza:
66%
Es engem pontoznak le a beteg szuleim miatt.
2022. nov. 18. 22:07
 10/25 anonim ***** válasza:
95%

"ellenem hangolták, és ezért a barátom letiltott"

Akkor a barátod már döntött, a szüleit választotta.

2022. nov. 18. 22:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!