Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom bulizni megy egy régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom bulizni megy egy régi "ismerősével", kell aggódjak?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt ill 1.5 éve házasok ill mindketten 29 évesek vagyunk. A hétvégén elmenne egy sráccal a peachesbe, egy olyan sraccal akivel elottem a badoon ismerkedett meg de soha nemlett semmi belőlük mert nem jön-jött be neki a pali. A sráccal meg annak 2 haverjával menne el bulizni.

Nem úgy ismertem meg hogy sumákolna vagy bármi, illetve nekem szinte bármi megengedett, a lelkiismeretemmel számoljak el azt mondja de mégis bennemvan a kisördög. Jogos az aggodalmam?

2022. nov. 16. 07:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Meh. Én "hiszek" a fiú-lány barátságban, meg nem vagyok egy korlátozó típus, de ez nem igazán férne bele.

Ha jól értem annyira nem világi barátok, inkább haver félék, és még 2 idegen pasi is ott lenne. Ez furcsa. Az más, ha az embernek van ellenkező nemű barátja, és mondjuk beülnek valahova beszélgetni, vagy csinálnak értelmes programot, azzal nincs semmi baj. De bulizni? Az gyakorlatilag az együtt táncolást jelenti bepiált állapotban. Lehetetlen, hogy ne legyen szexuális feszültség. Soha eszembe nem jutna 3 sráccal bulizgatni mikor párom van.

De ha te is csinálsz hasonlókat, akkor nyilván nem szólhatsz neki sem érte. Szóval te szoktál random több csajjal elmenni bulizni?

2022. nov. 16. 11:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezert akart felesegul menni hozzad , hogy utana eljsrjon bulizni idegen ferfiakkal.. egy hazasagban minden kozos dontesen alapul, ha te azt mondod nem es o ezt felrugja akkor az utjara engednem
2022. nov. 16. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:

A gruppent akarja kipróbálni nélküled,te biztos nem mennél bele.

Miért nem mész el vele?

2022. nov. 16. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Menj el vele azért is ! Szed ossze a tokod , aztan vidd haza a bulibol es tend rendbe rendesen !
2022. nov. 16. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!