Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom bulizni megy egy régi "ismerősével", kell aggódjak?
4 éve vagyunk együtt ill 1.5 éve házasok ill mindketten 29 évesek vagyunk. A hétvégén elmenne egy sráccal a peachesbe, egy olyan sraccal akivel elottem a badoon ismerkedett meg de soha nemlett semmi belőlük mert nem jön-jött be neki a pali. A sráccal meg annak 2 haverjával menne el bulizni.
Nem úgy ismertem meg hogy sumákolna vagy bármi, illetve nekem szinte bármi megengedett, a lelkiismeretemmel számoljak el azt mondja de mégis bennemvan a kisördög. Jogos az aggodalmam?
Meh. Én "hiszek" a fiú-lány barátságban, meg nem vagyok egy korlátozó típus, de ez nem igazán férne bele.
Ha jól értem annyira nem világi barátok, inkább haver félék, és még 2 idegen pasi is ott lenne. Ez furcsa. Az más, ha az embernek van ellenkező nemű barátja, és mondjuk beülnek valahova beszélgetni, vagy csinálnak értelmes programot, azzal nincs semmi baj. De bulizni? Az gyakorlatilag az együtt táncolást jelenti bepiált állapotban. Lehetetlen, hogy ne legyen szexuális feszültség. Soha eszembe nem jutna 3 sráccal bulizgatni mikor párom van.
De ha te is csinálsz hasonlókat, akkor nyilván nem szólhatsz neki sem érte. Szóval te szoktál random több csajjal elmenni bulizni?
A gruppent akarja kipróbálni nélküled,te biztos nem mennél bele.
Miért nem mész el vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!