Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint is kegyetlenség olyan emberrel párkapcsolatban lenni, aki nem kell nektek igazán, csak pótlék és mellette ismerkedni?
Figyelt kérdés
Ez történt velem, még mindig nem tudom feldolgozni és megérteni, hogy miért használják ki egyesek mások érzelmeit és teszik tönkre az önbizalmukat.2022. nov. 15. 15:40
11/12 anonim válasza:
szerintem igen, kegyetlenség. ezért is inkább maradtam egyedül, mint olyan valakivel, akit nem szeretek igazán. tiszta a lelkiismeretem.
12/12 A kérdező kommentje:
#10-es - nem hagytam, eljöttem. Nyilván kell ahhoz bizonyos együtt töltött idő, mire rájössz erre, nem az első pillanattól látod át a helyzetet. Abban sem vagyok biztos, hogy nem azért csinálja az ilyen, hogy a másikat bántsa és a szenvedésével a saját egoját fényezze.
2022. nov. 15. 19:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!