Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert allnak parba azok az emberek akok nem engednek a maguk akaratabol. Elveszik ami jo de ha rosszrafordul nem oldjak meg?
Nem mondanam azt, hogy nem ereznek semmit.
Az egyik pszichologus baratom azt mondta, az emberek 90 szazaleka erzelmileg igy viselkedik, mint egy 4-5 eves gyerek. En is ezt latom.
Mindenki addig marad egy helyzetben, amig minden jo. Ha valamiert tenni kell, az mar faraszto, macera, akkor inkabb kilepnek a szituaciobol. Felelosseget vallalni nem divat, dolgozni a problemakon, de egyaltalan mindnekinek felismernie a sajat hibait, na ez az, ahova a tobbseg el sem jut. Csak a sajat szemszogukbol neznek mindent, ezert viselkednek igy. Nem tudjak akarjak a masik helyzetebe kepzelni magukat.
Van egy jól ismert közmondás, viharban, bajban ismerszik meg a másik ember.
A nehéz idők, a válságok biztosan megmutatják a valódi kapcsolatokat. Ki az, aki a megoldásra törekszik meg ki az, aki inkább kilép.
Vannak olyan emberek, hogyha közlöd velük, hogy mi bajod, akkor még nekik áll feljebb.
Tipikus érzelmi bántalmazók.
"Túl érzékeny vagy" "Ezen most mit rugózol?" "Engedd el"
Véletlenül se néznének magukba.
Nah ilyeneket el kell kerülni jó messzire.
Akik megbántanak, de képtelenek bocsánatot kérni.
Ne sarkitsuk ki ennyire a dolgot. Egyreszt, valszeg aki egy veszekedes utan kilep a kapcsolatbol, az sosem kivant benne lenni. Vagy olyan korabbi, feldolgozatlan traumai vannak ami miatt nem is mer elkotelezodni.
Az en parkapcsolatomban sajnos rengeteg a konfliktusforras, amire sok tenyezo raerosit. Nalunk pl a penz ilyen. En pl atsegitettem a parom egy koltozesen amikor munkanelkuli volt meg fizettem neki, most is sajna nagyon alacsony a fizetése, 400 ezer ft, igy egy elmaradt telefonszamlajat is kifizettem. Sajnos nem tudom hova vezet ez a kapcsolat mert az az igazsag h nem latom mikor jon vegre egyenesbe. Ezert en is elgondolkodtam h mi lenne ha kilepnek, de ugyanakkor szeretem is ot es plane melegkent meg nehezebb az ismerkedes. Kb 20 randibol o volt az egyeduli akivel sok mindenben szot ertettunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!