Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a férjem besegítsen a házi és ház körüli munkákban?
Ő dolgozik, én gyesen vagyok a legkisebb gyerkőccel. Egyszer csak feltűnt, hogy már minden is az én feladatom lett. Egyszerűen túl sok ennyi feladat, képtelen vagyok egyedül mindent elintézni, ő viszont mindennel úgy van, hogy ne aggódjak, ne legyek ideges majd megcsinálom, ha lesz rá időm. Csak az a baj, hogy rengeteg mindent csak görgetek magam előtt és fogalmam sincs, hogy mikor tudom ezeket megcsinálni.
A gyerekek már "nagyok", a legkisebb is 7 éves, de mivel nehézségekkel küzdenek több segítséget igényelnek mint a kortársaik. Nyilván a gyerekek, a velük való foglalkozás, a nekik való segítség, a házik elmagyarázása elsőbbséget élveznek a házimunkával szemben, de azért nem lehet mindent hónapokig halogatni.
"ne aggódjak, ne legyek ideges majd megcsinálom, ha lesz rá időm" - milyen kedves, figyelmes úriember 😵💫
Nem egészen tiszta mit jelent a ház körüli dolgok, kertes ház? Én ebben az esetben azokat nem csinálnám, egy fűszálat nem tennék keresztbe. Max a belsőt tartanám rendben - ez a saját érdekem is hogy jól érezzem magam a gyerekekkel - minden mást + főzés este csinálja meg ha zavarja hogy nincs. Főleg három viszonylag nagy gyerek mellett, akik közül az egyik sni-s. Biztos hogy beintenék neki. (Nagyon zárójelben: nem lenne ilyentől három gyerekem. Leginkább egy sem, de max egy, akinek a nevelése és a rabszolgáskodás mellett rájönnék hogy rosszul választottam és tipli.)
Miért nem cainálod meg a házimunkát akkor, mikor caak a kicsivel vagy otthon? És ha delután hazaér a többi (nem irtad hány van) már csak a tanulás a feladat.
Én is itthon vagyok az 1 évesemmel, van egy ovisom mellette.
120m2es házunk van, bazinagy kerttel. Mindent én csinálok kb a kicsivel. Rendszerrel simán meg lehet oldani.
Minden (más)nap főzök, attól függ hogy jön ki.
Délre simán lezavarom a pakolást, főzést, a délutan pedig a gyerekeké.
Egyik nap pl fürdő takaritás. Másik nap porszivózás, stb.
Ami minden nap fix a söprés, felmosás, illetve egyik nap mosok, másik nap hajtogatok, felvaltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!