Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen srácnak csak házi cseléd kell? Vagy tényleg az a legfontosabb egy nőben, hogy tudjon főzni és takarítani?
Ebben a videóban a srác elsőként azt említi meg a "mit szeretsz a legjobban a barátnődben?" kérdésre, hogy házias. Meg azt is mondja, hogy nagyon tetszett neki, hogy amikor átment hozzá, egyből nekiállt főzni. Egy másik videóban arról beszéltek, hogy ki miben tehetséges és a srác azt mondta, hogy a csaj a főzésben.
Oké, a házimunkát meg kell csinálni. Oké, jó az, ha nem halnak éhen. De komolyan, ezek a legnagyobb erények egy nőben? A csávó meg miért nem csinál semmit? Valami ilyesmit is említ a lány a videóban. Azért a mai világban, amikor mindkét fél dolgozik, szerintem mindkét félnek kéne tudni takarítani meg ebédet csinálni. Ha egy nő belemegy abba, hogy mindent ő csinál és kiszolgálja a férfit, úgy, hogy ő is dolgozik, az bizony vállalta a házi cseléd szerepet. (A lány is dolgozik, akkor is, ha sokaknak ez nem munka, szerintem napi 8 óráját simán felöleli)
Szerintem ez nem fekete es fehér!
A férjem napi 12-14 órat dolgozik a vallalkozásaban (IT szektor) hogy mindenünk meglegyen! Én 8at dolgozom kb, és ezt 100%ban otthonról! Nyilván munkaidőben sok mindent meg tudok csinalni (beraknibegy mosást, mosogatógepet stb). Hetvégén pl szokott segiteni a házimunkában, de akkor én mondom neki, hogy pihenjen! A gyerekkel nyilván közösen foglalkozunk.
Viszont, ha mindketten 8 orat dolgoznánk, tutira feleznénk! (Kezdetben így is volt, aztán jött a vállalkozás)
Kérdező miért van az, hogy a nők tök mást mondanak a szájukkal, mint amiket aztán a valóságban látok hogy történik?
A valóságban a nők szemében egyáltalán nem előny ismerkedéskor, ha egy férfi tud mosni/főzni/takarítani. A női ismerőseim, kolléganőim, stb-k szájából sem hallok soha ilyen dicsekvéseket, hogy az ő párja mennyire ügyesen takarít vagy főz. Ellenben olyanokat hallok, hogy mennyire jól keres, mekkora ezermester és hasonlók.
A nőknek az a fontos, hogy férfiként tudjanak tekinteni a párjukra érzelmileg és ösztönileg és ehhez a mosásban vagy takarításban hozzájárulás semmit nem segít. Az 1. válaszolóval tökéletesen egyetértek, a nők sokkal szívesebben vannak egy olyan férfival, aki tőlük 2x annyit keres és végeznek több házimunkát, minthogy olyan férfival legyenek együtt, aki ugyanannyit keres, de 50-50-ben csinálnak mindent.
Ez a "végezzünk 50-50-ben otthon mindent" a nők vágyaiban jelenik meg, aztán ha egy férfi belemegy, akkor valahogy később mindig szakítás/válás lesz a vége, mert a nő nem tud már férfiként tekinteni a férfira.
Van igen, olyan ferfi, aki inkabb hazicseledet akar. Egyik baratnomnek is ilyen a parja, nem csinal soha semmit. A baratnom meg adja ala a lovat es mindent megcsinal.
Minalunk szerintem en no letemre kevesebb hazimunkat vegzek. :D Reggel beagyazok, elrakom az elmosogatott cuccokat, allatot etetek. Esetleg rendbe teszem a kanapet, ilyen aprosagok. A parom meg elmosogat, foz es a kerti munkakat is o csinalja. Takaritani felesben szoktunk, ahogy mosni ia. Nagyritkan en is fozok, de mivel 8-16:30ig dolgozom, delutan mar nincs idom semmire, mert en tanulok okj vizsgara.
Egyebkent az ilyen lusta pasikat ugy tudod a legjobban kiszurni, ha megnezed, hogy egyedul milyen korulmenyek kozt eln. A parom tiszta volt, takaritott rendszeresen, ugyhogy osszekoltozes elott is mar megbeszeltuk, hogy ki mit csinal.
2.: Akkor vagy én vagyok az üdítő kivétel, vagy te pont így látod a környezetedben, de az én környezetemben pl nem így van.
3.: Feminista akkor vagy, ha egyenjogúságot szeretnél, tehát hogy a nők is szavazhassanak, dolgozhassanak, ne a férfi legyen az úr, hanem a nőnek is legyen szabad akarata. Úgyhogy nem szitokszó ez, csak sokan félreértelmezik és azt hiszik, az a feminista, aki el akarja nyomni a férfiakat és szerintük többlet jog jár a nőknek.
Pont az ilyen mentalitás miatt egyre nagyobb erény ha egy nő házias, mert ritka a fiatalok körében. Egy nő legyen nőies, melegszivu, kedves, empatikus és igen házias. Ez nőies. A nagypofajusag, meg hogy én aztán nem főzök, az nem. Hiszen ha gyereked lesz, neki is szajalsz? Nem esne jól, főzni neki? Nincs meg benned a női ösztön, a gondoskodás.
Attól senki sem cseléd, hogy szeret gondoskodni, férjéről, gyerekéről és otthont teremt.
A férfi másban erős, mások az erényei, mást keresek egy férfiban, nem azt, hogy házias legyen.
Én szeretem a klasszikus női férfi szerepeket és sok férfi is. A kedvesseget stb visszakapod, csak mas formában.
8
Ha én csinalom a hazimunka 100%át, akkor ugye eltartasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!