Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen srácnak csak házi cseléd kell? Vagy tényleg az a legfontosabb egy nőben, hogy tudjon főzni és takarítani?
Ebben a videóban a srác elsőként azt említi meg a "mit szeretsz a legjobban a barátnődben?" kérdésre, hogy házias. Meg azt is mondja, hogy nagyon tetszett neki, hogy amikor átment hozzá, egyből nekiállt főzni. Egy másik videóban arról beszéltek, hogy ki miben tehetséges és a srác azt mondta, hogy a csaj a főzésben.
Oké, a házimunkát meg kell csinálni. Oké, jó az, ha nem halnak éhen. De komolyan, ezek a legnagyobb erények egy nőben? A csávó meg miért nem csinál semmit? Valami ilyesmit is említ a lány a videóban. Azért a mai világban, amikor mindkét fél dolgozik, szerintem mindkét félnek kéne tudni takarítani meg ebédet csinálni. Ha egy nő belemegy abba, hogy mindent ő csinál és kiszolgálja a férfit, úgy, hogy ő is dolgozik, az bizony vállalta a házi cseléd szerepet. (A lány is dolgozik, akkor is, ha sokaknak ez nem munka, szerintem napi 8 óráját simán felöleli)
Hát ja, a klasszikus férfi női szerep akkor működik, ha a nő nem dolgozik :D Akkor persze, hogy mindent a nő csinál, kivéve a pénzkeresést.
Amúgy amikor a barátom először átjött hozzám és én csináltam az ebédet, akkor ő felajánlotta, hogy elmosogat. Esküszöm ezt sokkal jobban értékeltem, mint azt, amikor elmentünk egy programra és azt ő fizette. De lehet csak én vagyok ilyen űrlény.
"Hát ja, a klasszikus férfi női szerep akkor működik, ha a nő nem dolgozik :D Akkor persze, hogy mindent a nő csinál, kivéve a pénzkeresést."
Még ez sem igaz. Rengeteg nő arra is panaszkodik, hogy ő otthon van, nem dolgozik, a férje pedig otthon nem segít be még a munkája mellett neki. Pont most van egy ilyen kérdés kitéve az Otthon -> Házimunka kategóriában, friss ma reggeli.
Ezeknek a kérdéseknek van amúgy bármi értelme? (Mármint ennek itt most.) Úgy is az összes női válaszolót felpontozzák, az összes férfi válaszolót meg lepontozzák, ha nem ért egyet 100%-ban a nőkkel.
12
Nő vagyok!!!
És nőkent mondom, h ultragaz, ha valaki nem.dolgozik, es ugy varja el h besegitsen a másik a házimumkaba
Nézd, a külső változik, és legtöbb esetben nem előnyére.
De a nokedli csirkepöcivel...az mindig nokedli marad.
Mivel srácról van szó a kérdésben, így nagyon nem értem. A kisfiú erről magyaráz a kisleánynak, miközben mindketten otthon laknak (vagy albérletben, kollégiumban). Hát én nem tudtam volna mire vélni húszéves koromban, ha a randipartnerem ilyen begyöpösödött hülyeségekkel jött volna az ő korában. Nem fordult elő, totál szürreális lett volna, és azonnali dobással járt volna.
Mondjuk később is intő jel arra, hogy az illető egy sörrel a tv előtt böffentgető here. Nekem red flag, lehet hogy másnak nem. Az hogy igényes vagyok az otthonomra alap. Ha valaki rákezdte volna valaha ismerkedésnél ezt a házias nő dolgot, azonnal megjelent volna a lelki szemeim előtt a hazatérő hím aki elé tálalni kell a gőzölgő vacsorát, mert ő a nagy férfiember. Menekülésre késztetne ez a szöveg.
A videóban azt mondja a srác a mit szeret a legjobban a másikban kérdésre, hogy:
"Hogy házias vagy, jó társ vagy ...."
Ha te erre alapozva azt a követeztetést vontad le, vagy kérdésként az fogalmazódott meg benned, hogy
"Egy ilyen srácnak csak házi cseléd kell?
az szerintem elég meglepő, és vagy szándékosan átsiklottál a vessző utáni részen, vagy esetleg annyira nyomógomb neked az a bizonyos "a nő legyen házias" elvárás, vagy vágy egy férfi részéről, hogy azt egyszerűen már meg sem hallottad, hiába fontos.
Amúgy szerintem azt sem érdemes elfelejteni, hogy a sütés-főzés a nők egy részének nyűg, vagy legalábbis inkább "nem szeretem feladat", más meg kifejezetten szereti, szívesen csinálja, esetleg még azt is érzi, hogy kiéli benne a kreativitását, másrészt örül, hogy másnak is örömet szerez vele.
Nem néztem végig a videót, de amennyit láttam, hallottam, ez a lány egyértelműen az utóbbi típusnak tűnik, és szerintem ezzel sincsen baj, meg azzal sem, hogy ha ez egy fiúnak / férfinak a szemében pozitívum.
Nem ettől lesz valakiből egy kapcsolatban cseléd.
" Rengeteg nő arra is panaszkodik, hogy ő otthon van, nem dolgozik, a férje pedig otthon nem segít be még a munkája mellett neki."
Megkérdezhetem, hogy a saját ismeretségi körödben a nők kb. hány százalékára igaz, hogy nem dolgozik, de nem azért, mert átmenetileg egy vagy több, három év alatti kisgyerekkel van otthon gyesen vagy gyeden?
"a hazatérő hím aki elé tálalni kell a gőzölgő vacsorát, mert ő a nagy férfiember."
Csak szolok, jobb helyeken ezt a mai napig igy illik😊van ami orokzold😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!