Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen srácnak csak házi cseléd kell? Vagy tényleg az a legfontosabb egy nőben, hogy tudjon főzni és takarítani?
Ebben a videóban a srác elsőként azt említi meg a "mit szeretsz a legjobban a barátnődben?" kérdésre, hogy házias. Meg azt is mondja, hogy nagyon tetszett neki, hogy amikor átment hozzá, egyből nekiállt főzni. Egy másik videóban arról beszéltek, hogy ki miben tehetséges és a srác azt mondta, hogy a csaj a főzésben.
Oké, a házimunkát meg kell csinálni. Oké, jó az, ha nem halnak éhen. De komolyan, ezek a legnagyobb erények egy nőben? A csávó meg miért nem csinál semmit? Valami ilyesmit is említ a lány a videóban. Azért a mai világban, amikor mindkét fél dolgozik, szerintem mindkét félnek kéne tudni takarítani meg ebédet csinálni. Ha egy nő belemegy abba, hogy mindent ő csinál és kiszolgálja a férfit, úgy, hogy ő is dolgozik, az bizony vállalta a házi cseléd szerepet. (A lány is dolgozik, akkor is, ha sokaknak ez nem munka, szerintem napi 8 óráját simán felöleli)
21, miota a pesti ertelmisegiek szerint a ferfiak es a nok egyformak (=egyenloek) 😄
#leahereltmagyarokkal
En is pesten szulettem es laktam egy ideig es most se vagyok falusi szoval😄... ettol meg ez az igazsag
El van mindenki kenyelmesedve
Én nem várom el a páromtól sem a szexet, sem a kaját.
Mind a kettőt megkapom máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!