Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel 1hete elmentünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel 1hete elmentünk egy házi buliba,egy ismerősőm elkezdte fogdosni a baratnőmet a fenekét,derekát és azt mondta neki menjünk csináni valamit mert én úgy se vagyok ott,ezt persze nem láttam csak a barátnőm mondta mikor haza jöttunk?

Figyelt kérdés

Azt állítja hogy ellenkezett és mondta hogy hagyja békén

Mit tegyek ebben a helyzetben?

2021. aug. 16. 10:43
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
10%
kidobnám
2021. aug. 16. 10:49
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
Semmi tennivalód nincs.
2021. aug. 16. 10:50
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem csinált semmi rosszat, ez nem megcsalás. Nincs miért haragudni rá azért, mert paraszt az ismerősöd.
2021. aug. 16. 10:53
 4/46 A kérdező kommentje:
Hogy hogy nincs?Szerintem ez nem normalis ,én beszéltem a sráccal hogy velem többet nincs mit beszéljen,de hát most a semmiért nem ment volna oda és fogdosta volna.
2021. aug. 16. 10:53
 5/46 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már a barátnőet hibáztasd, mert egy paraszt tapizta.
2021. aug. 16. 10:57
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
4-es válaszodra: dehogynem. Ez a "magamat annyira tökéletesnek képzelem" emberek önámítása, hogy csak azzal történhet szexuális zaklatás, aki adott rá jelet. Mert akkor ki tudod magad húzni, hogy "én jó ember vagyok, erkölcsös vagyok, EZÉRT nem történt még velem ilyen". Pedig aki alapvetően zaklató, "ragadozó" típus, az lesz.ja kb, hogy milyen az áldozat, ameddig feláll rá a farka (vagy kevésbé gyakori esetben nedvesedik a puni). Basszus, 12 éves kislányokat is megerőszakoltak már, akkor e szerint azok is tehettek róla?
2021. aug. 16. 11:00
 7/46 anonim ***** válasza:
100%
Jó hülye vagy, ha a barátnődet hibáztatod. Ellenkezett, a drága ismerősöd meg folytatta a tapizást, és még neked áll feljebb? Szerinted a barátnődnek hogy esett, elmegy szórakozni és ilyen faszokkal van körülvéve, te meg ahelyett hogy védted volna, még őt állítod be hibásnak. Jól pofáb kéne rúgni az ismerőst inkább, veled együtt, ha ilyen a felfogásod.
2021. aug. 16. 11:00
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Pofán*
2021. aug. 16. 11:01
 9/46 anonim ***** válasza:
97%

"de hát most a semmiért nem ment volna oda és fogdosta volna."

Igen, akiket megerőszakolnak, azok is ugye jeleket küldenek, hogy tessék engem jól megerőszakolni.

2021. aug. 16. 11:04
 10/46 A kérdező kommentje:
Én nem hibáztatom a barátnőmet,csak 2 percre mentem el és ilyet csinál,mikor oda mentünk a barátnőm folyton mosolygott az illetőre és nevetett a viccein,szerintem ez is egy indok volt,vagy nem tudom
2021. aug. 16. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!