Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel 1hete elmentünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel 1hete elmentünk egy házi buliba,egy ismerősőm elkezdte fogdosni a baratnőmet a fenekét,derekát és azt mondta neki menjünk csináni valamit mert én úgy se vagyok ott,ezt persze nem láttam csak a barátnőm mondta mikor haza jöttunk?

Figyelt kérdés

Azt állítja hogy ellenkezett és mondta hogy hagyja békén

Mit tegyek ebben a helyzetben?

2021. aug. 16. 10:43
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
84%
Egyebkent az is latszik, hogy azert zavar ez, mert szerinted a "tulajdonodat", a TE baratnodet fogdosta meg mas, nem pedig azert, mert ez alapvetoen szexualis zaklatas.
2021. aug. 16. 13:15
 32/46 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, téged kéne pofánvágni.

A barátnődet zaklatták, te meg még hibáztatod is. Konkrétan nem sokkal vagy jobb, mint a zaklató. Egyáltalán nem érdemled meg a barátnődet, és szégyelld magad, hogy ahelyett, hogy támogattad volna (érzelmileg), inkább rátettél egy lapáttal.

Egyébként pedig ez is tipikusan a zaklatók dumája, hogy “hát mosolygott rám, az már egy jel, hogy akar valamit”, szóval ugyanolyan a mentalitásod, mint annak a féregnek, aki taperolta.

2021. aug. 16. 13:21
 33/46 anonim ***** válasza:
91%

Házibuliban, társaságban én is mosolygok a beszélgetőpartnereimre, és nevetek a vicceken. Nem akarok tőlük az égvilágon semmit, szimplán jól érzem magam, illetve nem vagyok bunkó.

Szerinted emiatt ribi vagyok?

2021. aug. 16. 13:37
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

"de hát most a semmiért nem ment volna oda és fogdosta volna"

Nekem egyszer a munkahelyemen jött oda egy pasi, mikor nem volt a közelben senki se és taperolni akart.

Soha nem flörtöltünk. Nem voltam kedves se vele. Egy vén hasas családapa volt aki a kölykeiről beszélt mindig. Semmi előjele nem volt a dolognak..

És mégis odajött és taperolni kezdett.

2021. aug. 16. 14:49
 35/46 A kérdező kommentje:
Nem volt szó zaklatásról,csak az illető személy több alkoholt fogyasztott amennyit kelett volna,de mar megbeszéltem.
2021. aug. 16. 16:12
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
A popófogdosás is zaklatás, függetlenül attól, mennyire volt az illető betütükélve... érdemes lenne kicsit jobban utánaolvasni.
2021. aug. 16. 16:13
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el, hogy egy nálad nagyobb és erősebb srác kezd el taperolni téged.

Csak mert előtte mondott egy viccet, amin nevettél.

Milyen érzés? Ki a "hibás"? Ha megsimogatja a feneked, az nem zaklatás?

2021. aug. 16. 16:15
 38/46 A kérdező kommentje:
A srác volt a hibás ez egyértelmű,és szóltam is neki hogy ne forduljon elő még 1x,fogdosson mást.
2021. aug. 16. 17:51
 39/46 anonim ***** válasza:
35%

azért nem kellene leoltani ennyire a kérdezőt szerintem nem rossz dolog ha mindkét oldalról megkérdőjelezük az esetet. Nem voltatok ott helyben, nem lehet ilyen gyorsan levonni következtetéseket. Lehet a csaj élvezte lehet nem, de egyértelműen a pasival kell tisztázni a helyzetet, de nem veréssel(ez azért furcsa hogy ezt feltételezi a barátnőd rólad, van valóság alapja?)

Ha csaj élvezte oké, ha megakar csalni úgyis megteszi,bármit teszel, szóval nem kell még egy lapáttal rárakni, ez csak mérgez, ha bízol a barátnődben(kapcsolat alapja) akkor elhiszed amit mond.

2021. aug. 16. 19:16
 40/46 A kérdező kommentje:
Végre egy normális komment.
2021. aug. 17. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!