Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel 1hete elmentünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel 1hete elmentünk egy házi buliba,egy ismerősőm elkezdte fogdosni a baratnőmet a fenekét,derekát és azt mondta neki menjünk csináni valamit mert én úgy se vagyok ott,ezt persze nem láttam csak a barátnőm mondta mikor haza jöttunk?

Figyelt kérdés

Azt állítja hogy ellenkezett és mondta hogy hagyja békén

Mit tegyek ebben a helyzetben?

2021. aug. 16. 10:43
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Mert ahol elmondják, hogy mekkora gáz, hogy a barátnődet próbálod hibáztatni, szerinted nem normális komment. Oké. :D Próbálhatod magyarázni kérdező, de azok alapján amiket az elején írkáltál, te a barátnődet akartad beállítani hibásnak, aki sunyi módon, kiprovokálta egy másik srác figyelmét, amíg te elmentél máshova. Szerinted ez normális felfogás?
2021. aug. 17. 13:43
 42/46 A kérdező kommentje:
Így van most is azt mondom még,hogy ebben ő is hibás folyton bámulta az illető srácot
2021. aug. 17. 13:55
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szerinted normális felfogás az, hogy te a barátnődet hibáztatod csak azért mert normális emberként nem csak veled beszélget, és rámer nézni más emberekre is, sőt nevetni is velük? Te beteg vagy. Szerintem hagyd el a lányt, nem kívánok neki ekkora tahó irányításmániás bizalmatlan alakot.
2021. aug. 17. 14:00
 44/46 anonim ***** válasza:
28%

ismerősődet még csak pofon se verted? elég nyámnyila vagy. ha eddig nem is, ezután már biztos meg fog csalni a csajod, mivel már nem vagy férfi a szemében.

ha valaki fogdossa a csajom, az az elvárható minimum h betöröm az illető orrát. nem vagyok nagy harcművész, általában ezután én húzom a rövidebbet, de inkább megyek az ügyeletre mint hogy szégyenben maradjak...

2021. aug. 18. 17:06
 45/46 A kérdező kommentje:
Hát figyelj ki hogy van vele,elég volt az hogy össze szídjam,megértette a dolgokat.Szerintem nem mindent lehet megoldani verekedéssel,és mint már mondtam a barátnőm akkor mondta el mikor haza jöttünk mert ha ott helybe tudtam vona meg biztos kapott volna egyet a srác.
2021. aug. 18. 20:01
 46/46 anonim ***** válasza:
24%

Nyilván nem a csaj a nagyobb hibás, de sok kiéhezett nyomorult van akinek már az felhívás keringőre ha valaki nevet a viccein.

Azért meg nem kell megszólni a kérdezőt hogy megütötte volna a másik fiút, kihalóban van a férfas viselkedés, mert szerintetek a barátnőtöket megvédeni Mónika show viselkedés.🤦🏼‍♀️ anyám...

2021. szept. 27. 01:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!