Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel 1hete elmentünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel 1hete elmentünk egy házi buliba,egy ismerősőm elkezdte fogdosni a baratnőmet a fenekét,derekát és azt mondta neki menjünk csináni valamit mert én úgy se vagyok ott,ezt persze nem láttam csak a barátnőm mondta mikor haza jöttunk?

Figyelt kérdés

Azt állítja hogy ellenkezett és mondta hogy hagyja békén

Mit tegyek ebben a helyzetben?

2021. aug. 16. 10:43
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
96%
Te jó ég... akkor ennyi erővel fintorogjon minden hím neműre meg legyen vele bunkó? Az, hogy barátilag viselkedik valakivel, és nem úgy nézek rá, mint aki meg akarja ölni, nem azt jelenti, hogy bejön nekem és pláne nem meghívás taperolásra... csak a suttyóknál meg a Maunika show nevelt, és onnan veszem a párkapcsolati tanácsokat kategóriánál...
2021. aug. 16. 11:13
 12/46 anonim ***** válasza:
95%
Mit csinált? Gondolom táncolt, nevetett, mert jól érezte magát, csinos a barátnőd. Most is hibáztatod, de nem is tudod, miért... Ne akard ennyire birtokolni és korlátozni, amikor semmit nem csinált.
2021. aug. 16. 11:15
 13/46 anonim ***** válasza:
66%
Rosszul eshetett neked ezt látni hogy a barátnőd így jól szórakozik egy ferfival, de ez nem indok a szakításra csak beszéld meg vele őszintén.
2021. aug. 16. 11:16
 14/46 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos ennyi információból nem tudjuk megmondani mi is történt pontosan
2021. aug. 16. 11:16
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

Legalább elmondta, ennyit èrtèkelhetnèl.

Hh nem mentèl?

2021. aug. 16. 11:17
 16/46 A kérdező kommentje:
Annyi történt rövíden hogy megérkeztünk a buliba és a barátnőm az illető személyt elég sokat nézte és mosolygott rá,ezt nem tudtam minek vèljem de elengedtem és kèsőbb kimentem a WC-re a baràtnőm ott maradt erre az illető személy oda ment hozzá és elkezdte fogdosni a derekàt utána a fenekét is,és azt mondta neki hogy gyere menjünk csinálni valamit mert én úgy se vagyok ott,a baràtnőm állítása szerint ellenkezett és mondta hogy hagyja békén.De erről èn nem tudtam ezt akkor mondta el mikor haza értünk mert elvileg félt hogy megütöm.
2021. aug. 16. 11:31
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Gyereket kellett volna megütnöd!
2021. aug. 16. 11:33
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

"mert elvileg félt hogy megütöm."

Ez azért elég sokat elárul rólad

2021. aug. 16. 11:36
 19/46 anonim ***** válasza:
96%
En a baratnod helyeben szakitanek veled rogton, ha engem hibaztatsz, ha valaki elkezd taperolni azert, mert nevettem a viccein, vagy ramosolyogtam. Anyad!
2021. aug. 16. 11:44
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
miért félt hogy megütöd? tán vered?
2021. aug. 16. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!