Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha olyan barátom van akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan barátom van akit mindenki imád, felejtsem el? Engem zavar

Figyelt kérdés

Tapadnak rá a nők, a haverjai imádják ölelgetik, csókolgatják, engem szinte levegőnek néznek(de a férfiak udvariasan bevesznek a társaságba, de a hátam mögött meg kitudja mi megy, a nők meg utálnak szinte mindenhol(de ez nélküle is megvan mondjuk))

Úgy érzem magam mellette tarsaságokban, mint vmi dísz, egy kis senki, és kapok is ilyeneket hogy aki a barátommal van a barátomra valo tekintettel fogadják csak be, hogy akit ő visz magával azt megtisztelik, de csak miatta.

Es sokszor valóban nyalnak is, de csak mert vele vagyok es ugy jezelnek mint kiraly mellett a királynőt.

Az egész tarsadalmi érintkezés a barátom mellett engem idegesit, irritál. Az is hogy miatta (is)utál a női nem.

Vannak olyanok is akik ráhajtanának, akik neki nem kellenek és ennek is ész iszom a levét hogy nekem szólnak be nők, velem aljaskodnak, rámszállnak.

Vagy elbirok ezzel az egésszel, de hogyan? Vagy hagyom az egész embert ott ahol van.

2022. nov. 13. 07:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom nem haverkodna olyanokkal, akik engem zaklatnak meg beszolnak. Miféle haveri kör az ilyen, már ne is haragudj??
2022. nov. 13. 12:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha mindig mindenki mindenhol utál, de legalábbis nem kedvel, akkor azért bennem felmerül, hogy talán te is elrontasz valamit. A válaszaid alapján pedig elég passzív-agresszív stílust tolsz, ami nem szokott javítani a kapcsolatok minőségén.

Amúgy tényleg az kéne, hogy a barátod tisztázza mindenkivel, hogy te a barátnője vagy, és aki téged cseszeget, az őt cseszegeti, úgyhogy mindenki ennek fényében tevékenykedjen tovább. Ha istenként tisztelik (a leírásod alapján minimum), akkor ennek elégnek kell lennie, hogy leszálljanak rólad. Mondjuk nekem alapból elképzelhetetlen lenne, hogy olyan barátom legyen, akinek a baráti köre ennyire nem elfogadó. Te nyitottál feléjük, amikor megismerted a többieket vagy csak próbáltad kisajátítani a barátodat? Ha az utóbbival próbálkoztál már az elején, akkor nem csoda, hogy az alaphang feléd már indulásból negatív.

2022. nov. 13. 12:34
 13/14 A kérdező kommentje:

Akik zaklatnak beszólnak azokról írtam, hogy lekoptatta. Nem haverkodik velük.

Nem vagyok agressziv stilusu. Mások azok.

2022. nov. 13. 15:12
 14/14 A kérdező kommentje:

Haveri körben előtte nem mernek nekem beszólni.

De vannak olynok akik nem a haveri kör tagjai és le vannak oltva, azok zaklatnak engem.

2022. nov. 13. 15:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!