Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan barátom van akit mindenki imád, felejtsem el? Engem zavar
Tapadnak rá a nők, a haverjai imádják ölelgetik, csókolgatják, engem szinte levegőnek néznek(de a férfiak udvariasan bevesznek a társaságba, de a hátam mögött meg kitudja mi megy, a nők meg utálnak szinte mindenhol(de ez nélküle is megvan mondjuk))
Úgy érzem magam mellette tarsaságokban, mint vmi dísz, egy kis senki, és kapok is ilyeneket hogy aki a barátommal van a barátomra valo tekintettel fogadják csak be, hogy akit ő visz magával azt megtisztelik, de csak miatta.
Es sokszor valóban nyalnak is, de csak mert vele vagyok es ugy jezelnek mint kiraly mellett a királynőt.
Az egész tarsadalmi érintkezés a barátom mellett engem idegesit, irritál. Az is hogy miatta (is)utál a női nem.
Vannak olyanok is akik ráhajtanának, akik neki nem kellenek és ennek is ész iszom a levét hogy nekem szólnak be nők, velem aljaskodnak, rámszállnak.
Vagy elbirok ezzel az egésszel, de hogyan? Vagy hagyom az egész embert ott ahol van.
Senkit sem imádhat mindenki.
"Az egész tarsadalmi érintkezés a barátom mellett engem idegesit, irritál. Az is hogy miatta (is)utál a női nem."
Az egész női nem?
Mi bajod a nőkkel?
Mindezt mondd el és beszéld meg a barátoddal.
Aztán ha neked nem jó, szállj ki.
Túl sokat szenvedsz semmiért, de javarészt magadnak okozod, mert nem tisztázol kapcsolatokat és helyzeteket
A nőknek van velem bajuk nem fordítva. Ott áll, hogy miért. Neki meg tetszik az egójának, ha ő körbelihegik.
Es de nincs olyan, hogy ne imádná őt mindenki mindenhol mivel az ember nyilván a saját köreibe barátaihoz jár es nem olyanok veszik körbe akikhez semmi köze.
Barátommal szó van erről nem is egyszer beszélgetünk ilyenekről. Azt mindta kifejezi a nőknek hogy kopjanak le én kellek, de ezzel az a baj hogy pont ez is provokatívan hat a nőkre. Ez nem volt megoldás, így már elhaverkodik velük inkább emberileg.
A férfiakkal meg beszéltem hogy tudom a nagy udvariasság csak a barátom miatt jár nekem ha meg nem lenne itt, menne a vérszívás(tudom hogy néha ki vagyok beszélve)tudomásul vették és ennyi.
Semmi nem oldott meg semmit eddig
"A férfiakkal meg beszéltem hogy tudom a nagy udvariasság csak a barátom miatt jár nekem ha meg nem lenne itt, menne a vérszívás(tudom hogy néha ki vagyok beszélve)tudomásul vették és ennyi."
A saját jogodon, magadért becsüljenek meg. Ne fogadd el, ha ez nem így van.
Nem az hogy élvezi, hanem ez van. Ő lekoptat vkit, aki aztán engem zaklat beszól, kiutál mindenhonnan es haveri körben vannak, tehát össze vagyunk "kényszerülve".
De alapvetoen se vagyok nőkkel jóban, mert velem ilyenek a barátom nélkül is. De azokkal értelemszerűen nem kell legalább összejárnom.
De barátom elvisz a barátaihoz, a köreibe, vagy az lenne hogy a köreit és a magánéletét nem vonja egybe. Azaz húzzam ki magam az egészből és csak kettesben legyek a barátommal, mert a társadalomban nem működik akkor az egész?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!