Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elvenni a barátom?
Mind a ketten 30 fölött vagyunk már, és idén 8 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, tényleg minden klappol, a családom is nagyon kedveli (és egyébként ők is kérdezgetik...), és tényleg már csak ennyi hiányozna a teljes boldogságomhoz. Nem szeretném cseszegetni ezzel, mert azt akarom, hogy ő lépje ezt meg. Párszor persze, viccből odabököm neki, de semmi foganatja nincs.
Komolyan gondolja a kapcsolatunkat, hiszen nagyon sok energiát fektet be (sokszor visz randizni pl.), és bárminemű anyagiakat is megteremt nekünk (mindent önerőből - autó, lakás, biztos egzisztencia), még a gyerek projektnek is nekiálltunk. Ez utóbbi sajnos miattam nem olyan egyszerű, de túljutunk majd rajta.
Szerintetek mit csinálok rosszul? Miért nem érdemlem meg, hogy a felesége legyek? Miért nem érdekli ez a férfiakat manapság?
Ot kellene megkerdezni, nem viccesen hanem komolyan.
Amugy miert ennyire fontos ez, valaki elmagyarazna?
Semmi jelentosege, semmi se valtozik altala, tobb hatranya ,kara van mint elonye….
31-es vagyok. Na akkor szerinte a házasság intézménye elavult - elmondása alapján. Ha neki csak egy papír, ami nem hoz minőségi javulást a kapcsolatba, akkor egy két tanús (vagy szűk családi) esküvői szertartásom belül elvesz téged. Két tanúval az esküvő nulla forint. Gyűrű sem kell hozzá feltétlenül. Kicsit másképp hangzott volna valóban, hogyha úgy fogalmaz, hogy tudja, neked ez ennyire fontos, akkor szívesen elvesz, mert szeret téged. Valóban kicsit érdekesen fogalmazott. Nekem ebből részben az jön le, hogy szerintem sem szeretne elvenni. Ha neki csak egy papír, akkor írja alá
és ne kifogásokat keressen, hogy miért nem kellene. Ha a továbbiakban is köti az ebet a karóhoz, akkor viszont szerintem nem szeret téged és az igazit várja. Veled meg elvan a langyos pocsolyában.
41
Mármint kire nezve??? En ugy nem szülnék. Az tuti. Es nem vágnek kozos otthonba se! Nulla jogom lenne, es en b*szom el a karrierem -2 evvel!
43.
Ha hazassagban szulnel mivel lenne tobb jogod?
Nem piszkálnod kell, hogy hé vegyél már el! Ez két felnőtt ember közös döntése, nem adomány a részéről, hogy "hajlandó" elvenni.
Neked fontos a házasság. Ő tud erről?
Kérdezted őt valaha, szerepel-e a tervei közt a házasság? Mert én úgy látom, nem igazán. Ha már a babaprojektnél tartotok, ezt a témát viszont elvicceli, akkor szerintem nem igazán áll szándékában nősülni. Ezt viszont neked kell mérlegelned, szeretnél-e ebben a formában gyerekkel, közös házzal stb elköteleződni, hogy a maga részéről viszont nem.
hogy ő tökéletesen boldog így, és kerek az élete. Minek hánytorgassam föl, ha magától nem.
Légy szíves világosítsd fel, hogy a te életed viszont nem kerek és nem vagy így tökéletesen boldog. Neked nem lehet? Csak az ő érzései számítanak? Nem vagy köteles megfelelni neki, hogy jó akkor én is elsunnyogom, csak nehogy kihúzzam a gyufát... ha neked ez fontos, akkor állj elé ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!