Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar elvenni a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar elvenni a barátom?

Figyelt kérdés

Mind a ketten 30 fölött vagyunk már, és idén 8 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretjük egymást, tényleg minden klappol, a családom is nagyon kedveli (és egyébként ők is kérdezgetik...), és tényleg már csak ennyi hiányozna a teljes boldogságomhoz. Nem szeretném cseszegetni ezzel, mert azt akarom, hogy ő lépje ezt meg. Párszor persze, viccből odabököm neki, de semmi foganatja nincs.

Komolyan gondolja a kapcsolatunkat, hiszen nagyon sok energiát fektet be (sokszor visz randizni pl.), és bárminemű anyagiakat is megteremt nekünk (mindent önerőből - autó, lakás, biztos egzisztencia), még a gyerek projektnek is nekiálltunk. Ez utóbbi sajnos miattam nem olyan egyszerű, de túljutunk majd rajta.

Szerintetek mit csinálok rosszul? Miért nem érdemlem meg, hogy a felesége legyek? Miért nem érdekli ez a férfiakat manapság?

2022. nov. 6. 18:41
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
69%
Akkor vegyen el kenyszerbol mert neked ez fontos?
2022. nov. 6. 19:01
 12/49 A kérdező kommentje:
#11 Nem, én azt akarom, hogy ő érezze így. Magától. Én pedig könnyek között igent mondhassak neki.
2022. nov. 6. 19:03
 13/49 anonim ***** válasza:
54%
Nem lehet gyereked, miért venne el?
2022. nov. 6. 19:06
 14/49 A kérdező kommentje:
Lehetni lehet, csak kicsit bonyolultabb. Mindenben támogat, és sosem érezteti, sosem éreztem, hogy emiatt neheztelne rám.
2022. nov. 6. 19:09
 15/49 anonim ***** válasza:
28%
Én nem vennélek el, ha nem lehetne gyereked. Nem tudom miert kell ezért lepontozni. Jelentkezzen az, aki szivesen hazasodna egy meddo emberrel! Ha nem lehet gyereek nem kell házasság sem
2022. nov. 6. 19:11
 16/49 anonim ***** válasza:
98%

9-re: "Régen ez egy tök egyértelmű dolog volt két ember között, akik szeretik egymást. Most miért nem az?"

Kb. 30 éve, vagyis amióta élsz, ez már nem ilyen egyértelmű. Ma már a gyerekek egyharmada nem házasságba születik.

Ettől függetlenül irtózatos gáz, hogy ennyire nem ismered a párodat 8 év után, hogy ő erről hogyan vélekedik.

Mi pl. a feleségemmel mindketten ugyanígy vélekedtünk erről, ahogyan te is, de ez kezdettől egyértelmű is volt mindkettőnk számára. Az is, hogy egyházi esküvőt is akarunk. Az is, hogy gyereket is akarunk. Azért egy idő után nemcsak arról kell beszélgetni, hogy milyen szép szeme van a másiknak. :-)

2022. nov. 6. 19:20
 17/49 anonim ***** válasza:
97%

"Nem tudom miert kell ezért lepontozni."

Szerintem valószínűleg amiatt pontozták le a válaszodat, mert nem éppen kedves belegázolni valakinek az érzéseibe, akinek ez a gyerek téma valószínűleg eleve fájó kérdés, ha szeretne, de valamilyen okból nehezített.

Másrészt neked jogod van a saját egyéni szempontjaid alapján házastársat választani, akinek már van egy gyereke, tehát biztosan termékeny, de más férfi nevében nem kéne nyilatkoznod, főleg nem ilyen nyers stílusban, ami a következő hozzászólásodban is tetted.

Amúgy meg nem tudom, hogy neked van-e már saját gyereked, akinek 100 % bizonyossággal te vagy a biológiai apja. Ha nincsen, akkor te sem tudhatod magadról biztosan, hogy lehet-e valaha is gyereked.

2022. nov. 6. 19:23
 18/49 anonim ***** válasza:
72%

(Ha nekem szolt a kerdés)

Dehogy is kényszer! Ezért fogok szakitani! Semmi se kötelező! Neki nem kotelető elvennie, nekem viszont nem kötelező velem maradnia.

10es voltam!

2022. nov. 6. 19:28
 19/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Szoktam puhatolózni, de rendre ott lyukadunk ki, hogy ő tökéletesen boldog így, és kerek az élete. Minek hánytorgassam föl, ha magától nem.
2022. nov. 6. 19:30
 20/49 Noren1989 ***** válasza:
100%

Noshàt: nem vicceskedni kell a témàval, mert ettől komolyan vehetetlen vagy.

Le kellett volna ülni jópàr évvel ezelőtt, tisztàzni, h kinek mi a szive vàgya.

Én speciel megmondanàm ebben a helyzetben kerek-perec, h nem vennélek el. Te meg isten hírével tàvoznàl.

Amúgy ez ilyen első komoly pàrkapcsolat dolog?

2022. nov. 6. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!