Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem korai 1 hónap után már esküvőről beszélni? Barátom már tudja hogy velem fogja leélni az életét, mondta azt is hogy mikor akar elvenni, gyereknevek felmerültek, ilyesmik.
Korai de nem baj, ne aggódj!
ebből látszik hogy nagyon szeret téged!
és mi is beszéltünk 1 hónap után erről a párommal és azóta is együtt vagyunk pedig ennek már másfél éve:)
ugyhogy ne aggodj ez csak jót jelent!
persze nem mostanában akar elvenni, pár év múlva majd :)
akkor megnyugodtam, én is nagyon szeretem. :)
Szia! szerintem teljesen jó dolog:) a barátod bizti hüséges lesz és tutira szeret de én személy szerint előbb 5 év próba házasságot javaslok:) 5 évig még próbáljatok meg együtt élni egy lakásban vagy házban ki ismerni egymást ill a gyerek tartás alap szükségleteit megteremteni...1 gyerek egy szoba! mert amikor kamaszok lesznek irdatlan probléma lesz abból hogy nincsen saját szobájuk és tisem lesztek nyugodtak..
Üdv 21/F /Dávid
Msn zd122@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!