Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párotok azt mondaná,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok azt mondaná, hogy nem biztos benne, hogy szeret még titeket, idő kell neki, hogy rendezze az érzéseit, akkor megvárnátok, vagy inkább szakítanátok?

Figyelt kérdés

2022. nov. 4. 22:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ez méltatlan helyzet. Nem kezel nőként
2022. nov. 5. 11:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Én megvártam, kb 2 hónappal később, 2 nappal ezelőtt újra kimondta, hogy szeret. Nem akarok teljesen naív lenni, azóta is azon gondolkozom, hogy mikor gondolja meg magát újra, és jön rá az ellenkezőjére. De közben meg azt se akarom elhinni, hogy ne szeretne. Az utóbbi időben egész sok volt a veszekedés, szóval azt megértem, hogy elgondolkozott ezen, de közben meg annyi szép közös emlékünk van, és együtt tervezzük a jövőt is. A pszichológusom szerint neki a rózsaszín köd hiányzik, ami természetes, hogy elmúlik idővel, és arra hiszi azt, hogy csak az a szerelem (eddig velem van a leghosszabb kapcsolata).
2022. nov. 5. 12:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg vár valamit, ami önmagában nem létezik, előfordulhat, hogy lesz még ilyen.
2022. nov. 5. 19:19
 14/20 anonim ***** válasza:
43%
Tuti másnál is próbálkozott, nem jött össze neki, így továbbra is téged kábít. Simán kuka
2022. nov. 5. 20:43
 15/20 A kérdező kommentje:
Sok fiúra igaz lehet az, amit írtál, de rá nem. Ebben 1000%-ig biztos vagyok.
2022. nov. 6. 10:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen megfogalmazódik bárkiben a másik iránt, akkor nincs értelme
2022. nov. 6. 10:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Húha, kaptam hasonlót tinikoromban. Én akkor szakítani akartam, de a gyökér rájött, hogy akkor egyedül marad és visszavonta a vallomását :D Hogy ő nem úgy gondolta igazából nagyon szeret csak mostanában sok volt a veszekedés. Na én sajnos akkor megsajnáltam és nem szakítottam, de egyébként szakítani kell ilyenkor igen. Nekem fontos, hogy a párom szeressen engem és ezt tudja, ne kelljen neki idő meg ne kelljen ezen gondolkodnia.
2022. nov. 13. 21:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Nos, én úgy vagyok ezzel jelenleg, hogy nem bántam meg, hogy megvártam (én nem is akartam szakítani, csak kíváncsi voltam, mások mit csinálnának, de kíváncsiságból írtam ki a kérdést, nem tanácsért). És igazából valahol megértem... vagyis nem megértem, de el tudom képzelni, hogy miért gondolkozott el ezen. Tényleg sok volt a veszekedés, a rózsaszín köd meg amúgyis elmúlik, így meg pláne, és biztosan össze volt zavarodva. Mondom, eddig velem van a leghosszabb kapcsolata, szóval neki is teljesen új, hogy ilyenkor mi történik az emberrel meg az érzéseivel, és attól még, hogy a kezdeti fellángolás elmúik, maga a szeretet attól még nem, csak átalakul. Illetve a pszichológusom is mondta, hogy az is normális, hogy nem ugyanolyan intenzitással érezi soha senki a szerelmet a párja iránt, ez is rendszeresen változik, hol jobban, hol kevésbé. Így mindent összevetve meg tudom érteni és el tudom fogadni, hogy miért kérdőjelezte meg az érzéseit. Most ezek után nyilván nekem is nehezebb elhinni, hogy mégis szeret és nem fogja egy hónap múlva megint azt mondani, hogy mégse, de egyelőre úgy gondolom, hogy megérte kivárni.
2022. nov. 13. 23:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Jaaaa... Hát jóóó... Hány éves? Nekem sem volt olyan naaaagyon hosszú kapcsolatom még, 2 év volt a legtöbb, mégis tudom, hogy a szerelem átalakul, a lángolás alábbhagy. Emiatt biztos nem fogom megbántani a barátomat, ha ez bekövetkezik (még csak egy éve vagyunk együtt). Nem tudom hány éves a párod, de azért ezzel tisztában lehetne, meg állhatna úgy hozzá az élethez, hogy nem az a célja, hogy mindig lángoló szerelmet érezzen, hanem inkább a biztonságot keresse, egy biztos boldog párkapcsolatban akarjon lenni. Én nem is tudnék bízni benne többet, ha nekem ilyet mondana, hogy nem tudja szeret e és át kell gondolnia. Akkor a következő veszekedésnél is eljátszhatja ugyanezt. Én meg teljesen összetörve élném tovább az életemet vele, úgy, hogy tudom, nem annyira szeret, könnyen meginog nála a dolog. Nekem csak az olyan párkapcsolat felel meg, ahol mindketten tudjuk, érezzük, hogy szeretjük a másikat, még akkor is, ha évek elteltével nem olyan lángoló ez már. De én ezt tiniként is olvastam egy magazinban, hogy ez ilyen, számítok is rá, a párodnak nem értem, ez miért újdonság... Utoljára 16 évesen hittem azt, hogy mindig 100%-on fog pörögni a szerelem. Kicsit éretlen a gondolkodás módja...
2022. nov. 14. 09:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam a pszichológusomnak, hogy szerintem ő okosabb annál, mint hogy azt higyje, hogy minden olyan marad, mint az elején, és hogy azt várja évek múlva is. Főleg, hogy nekem meg ez az első kapcsolatom, és én is tisztában vagyok ezzel, ahogyan te is írtad, én is már tök régóta olvastam meg hallottam erről. És számomra is furcsa, ha valaki ezzel nincsen tisztában. Erre a pszichológusomnak az volt a válasza, hogy én tudom a legjobban, hogy hiába tudunk valamit az agyunkkal, attól még az érzéseinket nem tudjuk ahhoz igazítani. Ami teljes mértékben igaz. Szóval ez normális emberi reakció részéről. De én se tudok teljesen bízni benne (legalábbis ilyen szempontból) még, azóta nagyon kevésszer mondtam én először, hogy szeretem, mert féltem, hogy nem kapok rá választ. Nem tudom, mi lesz, majd meglátjuk, egyelőre próbálok pozitív maradni.
2022. nov. 14. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!