Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, aki emiatt féltékeny?
Egyik kollégámnak néhány éve sajnos elhunyt a barátnője. Azóta szerencsére feldolgozta ès már lett neki új párja. Ma elmesélte a munkahelyen, hogy kiakart hozzà menni, halottak napja alkalmából a temetőbe, de a párja teljesen kivolt erre akadva ès hallani se akart erről, mondta, hogy végül nem ment ki, mert talán a párjának van igaza, hogyha már túllépett rajta, akkor minek kell feleleveníteni.
Mondtam neki, hogy rohadtul nincsen igaza, a halottak napja arról szól, hogy emlékezzünk az elhunyt szeretteinkről. Nekem a nagymamám halt meg korán nem is ismertem őt, a nagyapámnak meg lett utána új párja, de teljesen természetes volt, hogy ilyen alkalmakon kiment hozzá a temetőbe valamikor az új párja is ment vele.
Finoman szólva nem vall egészséges személyiségre.
Nekem ez oltári nagy red flag lenne a férfi helyében, konkrétan szakító ok.
Kommentek alapján(nem csak innen)minden férfit kötelező agresszió vizsgálatra kellene küldeni.
Olvastok egy random kérdést, és az az első gondolatotok, hogy de meg ütném, fiúkák, minden rendben?:D kinek jut eszébe ez elsőre?
Meg nevelő pofon? Ki a f.szom vagy te, hogy számodra teljesen idegen embereket nevelgessél, ráadásul fizikai bántalmazással??
Jezusom..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!