Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a párom ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom ennyire nem tudja, hogy hogyan kell viselkedni egy vendégségben?

Figyelt kérdés

A páromról azt kell tudni, hogy a szülei sohasem voltak azok a nagy vendégségbe járók, meg ők is nagyon ritkán fogadtak vendégeket. Nálunk tök alap volt, hogy időről időre meghívtunk valami rokont vagy barátot ès ezt ők is viszonozták. A szüleim megtanították, hogyan illik viselkedni, kinek milyen ajándékot illik vinni.

Ebből kifolyólag a párom nagyon nem tudja, hogy hogyan működik egy vendégség. Nem arról van szó, hogy nem eszik szépen vagy leül engedély nélkül, hanem, hogy egyszerűen nem mindig aktív a beszélgetésekben. Van olyan rokonom barátom, akikkel nagyon jól kijön imád vele beszélgetni, de van olyan, akivel alig beszélget, ha beszélget is tök felszínes dolgokról beszélgetnek.

Vagy ha kérdezik őt, például, hogy milyen a munkahelye, akkor nagyon röviden letudja a választ, hogy mond egy-két dolgot, pedig tök sok mindenről tudna beszélni.

Múltkor is átjött az egyik barátnőm meg a párja és szinte nem is beszélgettek a sráccal, amikor elmentek és kérdőre vontam, azt mondta, hogy hát a srác ès ő teljesen másvilág. De mondom, akkor is ilyenkor meg kell az embernek erőltetni magát. Nekem ez nagyon kellemetlen, hogy mit gondolhatnak a páromról.

De bezzeg amikor a haverja jönnek át, akkor meg az élete minden mozzanatait képes elmesélni.

Én amikor mentem valamelyik rokonához mindent megtettem, hogy a lehető legjobb első benyomást adjam és megerőltettem magam, hogy mindenkivel tudjak beszélgetni.

2022. okt. 26. 16:56
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:
99%
Akkor pofázzál te a sleppeddel, te rángatod oda őket, nem a srác. Mit nem lehet felfogni azon, hogy nem akart beszélgetni?
2022. okt. 26. 17:25
 22/49 anonim ***** válasza:
95%
Hát nézd, ha a párod mindenkivel jól elbeszélget, csak a te ismerőseiddel nem, akkor érdemes lenne átgondolod, hogy milyen emberek az ismerőseid, lehet, hogy az összes full gáz vagy unalmas, vagy tényleg szöges ellentétei a párodnak. Vállald fel, hogy te csevegsz velük, párodat meg békén hagyod. Esetleg néha megkérdezed tőle, hogy ugye?
2022. okt. 26. 17:30
 23/49 anonim ***** válasza:
20%
Kedves Kérdező! Ha nem éltek a felmenői társasági életet, akkor nem fog spontán menni ez a párodnak. Vagy megtanítod rá, vagy elfogadod, hogy ilyen.
2022. okt. 26. 17:34
 24/49 A kérdező kommentje:
22: Oké csak a párom így azt fogja éreztetni a másikkal, hogy nem kedveli őt ès így mindenkit el fog marni melőlünk egy idő utàn.
2022. okt. 26. 17:35
 25/49 anonim ***** válasza:
96%
nincs itt semmi látnivaló, vannak emberek, akik csak azokkal beszélgetnek szívesen, akiknél nem kell megerőltetni magát, én is ilyen vagyok, szóval át tudom érezni a helyzetét, nem beszélnék én se senkivel csak azért, mert "illik"
2022. okt. 26. 17:39
 26/49 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem te fogod elveszíteni a párodat ha ezzel tovább cseszegeted. Legalábbis én is ilyen vagyok mint ő és nem bírnám sokáig ha nem hagynál vele békén…miért az fontos mások mit gondolnak, miért nem az hogy ő mi??
2022. okt. 26. 17:44
 27/49 anonim ***** válasza:
97%
Hálát adok a jó égnek, hogy nincs ilyen párom, mint te, kérdező.
2022. okt. 26. 17:44
 28/49 A kérdező kommentje:
26: Mert ilyenkor nagyon megalázva érzem magam, amikor azt látjàk, hogy bunkó a párom.
2022. okt. 26. 17:46
 29/49 anonim ***** válasza:
96%
#28 ez egyáltalán nem a bunkóság jele, sőt, inkább te vagy a bunkó, amiért ennyire erőltetni akarod rá, amit ő nem szeretne
2022. okt. 26. 17:48
 30/49 anonim ***** válasza:
96%
A párod legalább nem kétszínű. Nem beszél olyannal, aki nem szimpi de azért válaszol ha kérdezik...szval megerőlteti magát!
2022. okt. 26. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!