Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim miért ragadzkodik minden együtlét előtt szájal ki elégicsen miért jó ez neki?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 16:51
1/18 anonim válasza:
Kérdezd meg!
Lehet, hogy szimplán élvezi, de lehet azért, mert fél, hogy különben korán elsül, de akár önzőségből is. Legalább megteszi ő is cserében?
2/18 anonim válasza:
Hogyhogy miért? Mert nagyon jó érzés a pasiknak.
3/18 A kérdező kommentje:
férre értitek ahoz ragadzkodik engem elégicsen ki ő szájával
2022. okt. 24. 17:03
4/18 anonim válasza:
Letudja a kötelezőt aztán szabadon élvezkedhet rajtad. Vagy lehet hogy élvezi is, felpörgeti magát a dugásra azzal hogy veled foglalkozik.
5/18 anonim válasza:
A szex helyett inkább az iskolán járt volna az eszed.
6/18 anonim válasza:
Kíván, szereti a p.ncidat nyalni, szereti látni, ahogy elélvezel... Miért gond ez neked?
Egyáltalán képes vagy hüvelyi orgazmusra?
Szerintem inkább az ellenkezője lenne gond, ha önző lenne, elvárná, hogy te sz.pd le és ennyi...
Úgyhogy örülj és élvezz!😀😛
7/18 anonim válasza:
9-es!
Bamög!
Kipotyogott a rizs a számból mikor ezt elolvastam.
8/18 anonim válasza:
Ez akkor lehet gond, ha emiatt egyhangúvá válik a szex. Beszélgessetek, mondd el neki, ha valami mást szeretnél.
10/18 anonim válasza:
Vagy csak drogos, s mielőtt beégne a menetközbeni merevedési zavarral, nyalással kielégít....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!