Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mar szamitogep függösegnek szamít? Van ki út?
Ferjem amikor csak teheti jatszik online jatekokon. Van egy 2 eves gyerekünk. Körülötte nagyon keveset segít, en mar nagyon ki vagyok mert rajta kivül senkim nincs ebben az orszagban.
Sose nezünk meg egy filmet, nem beszelgetünk, hazi munkaban ritkan minimalisat segit. Gyerekkel nem jatszik, azt mondja ö neki a szamitogep a ki kapcsolodas. Teljesen ketsegbe vagyok esve. Leg szivesebben haza költöznek a sajat orszagomba, be adnam a gyereket bölcsibe es el mennek dolgozni. Teljesen depresszios lettem a sok maganytol. Ha a szamitogepere ra nezek mar jön, hogy dobjam ki az ablakon. Ferjem szivesebben beszelget random online emberekkel mint velem. Nem erdekli mi van a gyerekkel vagy velem
Dolgozni nem akarja, hogy el menjek mert ö nem vigyaz a kicsire.
Szerintem a hazaköltözés a legjobb, amit tehetsz !
Sokkal jobb lesz a közérzeted, a környezetváltozás, a család, rokonok, barátok közelsége stb majd meglátod, hogy hamar más színben fogod látni a világot és még az is lehet, hogy újra rád talál a boldogság! :)
Szeretnem el mondani, hogy a gyereket nem en hanem a ferjem akarta.
Megis bele merült teljesen az onöine vilagba miutan meg született
1. Igen az már számítógépfüggőség.
2. Tanulj meg helyesen írni.
3. Beszéljétek meg, ha nem megy, akkor kérjél segítséget. pl... barátok, rokonok, orvos.
Sok sikert.
Masodik trimeszter közepen ha jol emlekszem. Gondolom akkor volt mar latvanyosabb a terhesdeg ra jött, hogy minden meg valzozik felelösseget kell vallalni stb
Bocsanat a helyes irasert, nem Magyar az anyanyelvem. Sajat anya nyelvemen nem talaltam ilyen forumot es tetszik ez az oldal. A magyart könyvekböl tanultam meg illetve ferjemtöl. Sajnalom a helyes írast :(
Tök mind1, hogy elhízott-e vagy ki akarta a gyereket!
A gyerek megvan és az már egy élete végéig tartó felelősség.
Az apának foglalkoznia kellene a saját gyerekével !!
Nehogy már még az anya legyen a hibás!
Eszem megáll!
Kérdező!
Ne szabadkozz, nem vagy hibás!
A pasas gyereket akart, csak aztán rájött, hogy nem neki való ez az élet, ezért belemenekült a virtuális világba, az asszony meg szenved a gyerekkel együtt. Szomorú!
Sajnos nem lehet előre tudni, hogy kiből-mit hoz ki a gyerekvállalás.
Más az elmélet és más a gyakorlat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!