Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal haragszik rám a barátnőm vagy igazam van?
Figyelt kérdés
Most költöztünk össze. Neki van egy kígyója pontosabban egy pitonja, nekem pedig egy törpehörcsögöm /volt!!! / na most az történt, hogy én pakoltam ki a cuccomat a lakásában ő nem volt otthon és a hörit betettem egy terráriumba, hogy addig amég kitakarítom az övét, legyen valahol. Több terrárium is van, mindegyik berendezve, ha jönne bele lakó. Megnéztem nem láttam benne a kígyót, gondoltam nem abban van, így beleraktam. De mint kiderült abban volt! :( Nem láttam teljesen alcazta magát. Mire kiderült, addigra...Mire rájöttünk mi történt a höri még megvolt de már elkapta. Mondtam neki szedje el tőle /köré volt tekeredve/ de azt mondta már nem tudja elszedni, mert ha sikerülne is elvennie a kígyótól a szorítástól valószínűleg már olyan mértékben roncsolódtak a szervezetei, hogy nem maradna meg úgysem. Végig kellett néznem, ahogy a kígyója megeszi a horcsogom!!! Mondtam neki, hogy kivágom az ablakon a kígyót, és hogy ráírhatta volna az 5 terrárium közül melyikben van, mert honnan tudjam, ha meg sem mozdul és totál beleolvad a környezetébe!? Ő mondta, hogy sajnálja a horcsogom de én voltam a hülye és ne a kígyót hibáztassam. Most kinek van igaza?!
A hüllőknek, kétéltűeknek nagyon fontos a (megfelelő) világítás.
Egy üres terrárium fölé csak akkor tennék világítást, ha növényes. De sosem tennék hörcsögöt egy nyílméregbékás tettáriumba, mert pillanatok alatt tönkre tenni a növényzetet. És talán a magas páratartalomnak sem örülne. :)
De a drága homokot sem koszolnám össze a hörcsöggel.
2022. okt. 21. 00:08
12/25 anonim válasza:
Utolsó, ugyanez jutott eszembe nekem is. Tuti kamu, de jó próbálkozás. Meg amúgy is... nem látta a kígyót, viszont egyik terráriumban sem láthatta hisz mégis ebben volt. Tehát fingja nem volt hol a kígyó, mégis berakta a hörit. Nem a csaj a hibás.
De minimum a világításból tudnia kellett volna, hogy abban van. Szóval ez egy katyvasz.
2022. okt. 21. 06:14
13/25 anonim válasza:
Miért lenne a kérdés kamu? Sima ügy, nekem több ismerősöm is tartott kígyókat. Nem unalmas az élet mellettük.
2022. okt. 21. 06:23
14/25 anonim válasza:
Azért kamu mert ahogy többen leírták, egy olyan terko amiben hüllő, kétéltű, gizsgutyafatya lakik ott van világítás vagy vizes tálka vagy pára vagy infralámpa, melegítő panel akármilyen feltűnő felszerelés.
De ha nem lenne kamu, akkor te voltál figyelmetlen és a te figyelmetlenséged okozta a hörcsög pusztulását. Sajnálom szegény állatkát, nekem is éveken át voltak hörcsögeim és akármilyen kis ostoba jószágok én nagyon szerettem őket.
2022. okt. 21. 07:38
15/25 anonim válasza:
Koltoztek. Nem volt meg berendezve
2022. okt. 21. 07:57
16/25 anonim válasza:
Aki kígyót tart otthon háziállatként, az már eleve nem normális.
2022. okt. 21. 08:16
17/25 anonim válasza:
nem mindegy milyen kígyót. Normális emberek azok is.
2022. okt. 21. 08:26
18/25 anonim válasza:
#5 Te meg csak egy szaros ember vagy, a hörcsög százszor értékesebb nálad!
2022. okt. 21. 08:27
19/25 anonim válasza:
#18 huh, valakit az anyja nem puszilgatott eleget gyerekkorában...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!