Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért haragszik rám a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragszik rám a barátnőm azért, amiért nem tudunk minden hétvégén találkozni?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig minden hétvégén lementem hozzá, hol tömegközlekedéssel, hol kocsival, viszont most olyan élethelyzetem adódott, hogy a lehető legtöbb pénzt félre szeretném rakni, mert a közeljövőben lesznek olyan kiadásaim (új téli bakancsot kell vennem, új téli kabátot, illetve be kell fizetnem a tandíjat), szóval felvetettem a barátnőmnek, hogy ha továbbra sem szándékozik ő is jönni, akkor én csak két hetente fogok tudni leutazni, mert szeretnék spórolni. Illetve nagyon sok idő elmegy hétvégente az utazással (kocsival 1,5 óra, tömegközlekedéssel 2,5).

Erre teljesen kiakadt, hogy én zsarolom őt, hogy én már nem szeretem őt annyira, hogy nem szeretem őt eléggé, és csak leakarom koptatni, és akárhányszor elmondtam neki, hogy spórolni szeretnék, Ő csak azt hajtogatta, hogy akkor biztos nem szeretem.

Eléggé rosszul esett, mert tényleg másfél éven keresztül minden hétvégén leutaztam hozzájuk, nagyon sok pénzt és időd elköltöttem rá, és annyit nem hajlandó értem megtenni, hogy legalább megértse az álláspontomat, vagy hogy normálisan megtudjuk beszélni.

Ezeket a már nem szeretem eléggé biztos ezért nem megyek dolgokat nem is tudom hova tenni, nem értem honnan szedi, de nekem nagyon rosszulesik, hogy nem érti meg az álláspontomat. ÉS azok ellenére, hogy mennyit áldoztam ezekre, miközben ő egy métert nem mozdult értem, ezt kell kapnom tőle.

Felvetettem, hogy akkor mi lenne, ha Ő is jönne, és nem csak én mennék, viszont ezt élből elutasította, mert valamiért nem szereti a szüleimet, meg mert szerinte kicsi a 36 négyzetméteres lakás, ami igaz is, de nem hiszem, hogy 2 hetente egy hétvégét ne tudna kibírni, amikor én másfél éven keresztül folyamatosan igazodtam az ő igényeihez.

Mit tudok tenni, hogy megoldódjon az ügy?

20/F

2021. okt. 3. 16:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Beszéld meg vele.
2021. okt. 3. 16:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Illetve az is zavar, ha például vonattal megyek, akkor mindig felhánytorgatja, hogy miért nem a korábbival megyek ha tudnék, biztos nem szeretem eléggé, és ezek a megjegyzések megmondom őszintén, hogy idegesítenek, mert nem azt nézi, hogy én lemegyek hozzá annak ellenére, hogy ő egy métert nem tesz értem, még számon is kér, hogy miért nem egy korábbi járattal megyek.
2021. okt. 3. 16:20
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez a csaj nagyon gyerek még egy párkapcsolathoz, és ő az, aki nem szeret téged. És te vagy éppen a csaj lábtörlője... Én megmondanám, hogy ha ő egy szalmaszálat nem tesz keresztbe, akkor én sem, és nem is mennék egyáltalán, bármennyire fáj. Ha valóban szeret, akkor megembereli magát, és megy, ha meg nem, akkor hidd el, semmit nem veszítesz. Más lány imádni fog azért, amilyen vagy.
2021. okt. 3. 16:23
 4/13 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló: gondolom most este a tükör előtt megveregeted a válladat, hogy mennyire űberkirály vagy. Nem mondtam, hogy az kapcsolat, ha csak két hetente találkozunk, viszont nekem a mostani periódusban ennyi fér bele, szerintem alapból is úgy lenne a legkorrektebb, ha egyszer én mennék, egyszer ő jönne, sajnos ennyit tudok nyújtani, már nem tudom ellensúlyozni azt, hogy Ő nem tesz azért semmit, hogy találkozni tudjunk.
2021. okt. 3. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

#1 kicsit félreolvastalak (bszódjon meg 🤣) de valahol igen.

Éretlen mint a zöld alma, ha nem tudja felfogni akkor csak sajnálni tudom.

2021. okt. 3. 16:28
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudsz mit tenni. Önző és hisztis. A helyedben megmondanám, hogy van jön kéthetente ő, vagy viszlát. Elég volt a magyarázkodásból. Ha emiatt a szakítást választja akkor jobb is ha szétmentek.
2021. okt. 3. 16:28
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Ja, és azt hadd tegyem hozzá, hogy ha valóban a szüleiddel meg a kicsi lakással lenne a problémája, és nem azzal, hogy egy lusta dög, akkor hiszti helyett felajánlotta volna, hogy fizeti 2-3 alkalommal az utazásodat, mert szeretne látni.

4-es voltam.

2021. okt. 3. 16:29
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
10-es, zsebpénz is van a világon, diákmelót is vállalhat ennyi idősen, biztos tud valamiből adni. Ha valamit akarok, megoldok, és nem 1,5 éven keresztül csicskáztatom a pasimat, és még mellé hisztizek, mint valami királykisasszony, ha nem úgy ugrál, ahogy én fütyülök? Vagy szerinted normális azt elvárni egy másik embertől, hogy minden hétvégén órákat utazzon, több ezer forintot elköltsön, miközben a kisujjamat sem mozdítom? Mert szerintem nem. Ha meg semmiféle áldozatot nem képes hozni, csak arra, hogy a srác fejéhez vágja, hogy nem szereti, akkor nem való neki párkapcsolat.
2021. okt. 3. 16:49
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Önző kis pi.. a. Ezt nőként írom. A helyedben egy lépést sem tennék többet.
2021. okt. 3. 18:13
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Minek kezd valaki távkapcsolatnak nevezett semmibe?
2021. okt. 3. 18:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!