Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rájöttök hogy pl hazudik akivel ismerkedtek, hülyét csinál belőletek megirnátok neki a véleményeteket vagy csak eltünnétek a beszélgetésből?
Volt egy fiu aki olyanokat hazudott nekem hogy egy atlag embernek soha nem lesz olyan kocsija mint neki aki nemetben dolgozik, meg hogy kivisz engem es hogy milyen jo lesz nekem hogy nemetben 300 ezret keresek majd..az utobbira reagaltam hogy bazdmeg 300 ezer nemetben nem nagy szam ne nezzel mar hulyenek
A kocsis dolgot elhittem, de aztan rajottem hogy nemetben munkaviszonnyal barkinek adnak autot hitelre, ugyhogy abban is hulyenek nezett de ezt mar nem irtam meg neki mert kinos az is hogy valaha beszeltem vele.
Volt ilyen régen.
Akkor még e-maileztünk. Leírtam neki. Erre jött egy hosszú, nagyon sértődött válasz. Bekezdésenként minden állítását cáfolni tudtam volna, de arra már nem reagáltam.
Annyi történik hogy online van sokat a társkeresőn, velem meg alig beszél,nem akar találkozni egy ideje, van hogy nem is válaszol hiába látta az üzenetem, olyankor biztos már nagyon alakul a dolog valakivel,szerintem csak tartogat arra az esetre ha nem talál senkit. Mit mondjak neki?
Ez utóbbit egyébként már mondtam neki és nem reagált rá semmit ezért gondolom hogy jobb lenne csak eltünnöm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!