Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eldobnál egy 6 éves kapcsolatot azért, mert beleszerettél valakibe?
Sajnos beleszerettem más valakibe 6 év után. Ártatlan beszélgetésnek indult a munkahelyen, aztán később apró flörtök, és majdnem egy év után beleszerettünk egymásba. A jelenlegi páromat is szeretem, nagyon jó ember, csak eléggé lapos a kapcsolat.
Félek lépni, mi van ha mégsem működnek úgy a hétköznapok, mint a jelenlegi párommal? Ha pár hónap múlva szakítunk? De mi van ha vele jobb lenne?...
Aki volt már ilyen helyzetben, mit tanácsoltok? Egyiküket sem szeretném elveszíteni..
32
azért mert te szerelmes vagy, alapelvárás, h. más is az legyen??? OMG!
minden ember, minden kapcsolat más!
Nehéz kérdés.
Ha osszeillek a párommal és emberként és társként nagyon jól működünk együtt, nem szakítanék vele.
És Bem azért, mert nem tudom, erkoclsoskodni akarok, hanem mert egyszerűen az életben és egy kapcsolatban sem a rózsaszín fosh visz előre két embert, hanem az, hogy mennyire állnak ki egymásért, mennyire tamaszkodhatnak a másikra egy rossz lelki vagy testi helyzetben.
Az új mindig lehet izgalmas és más, de őszintén, én egyszer nem láttam, hogy egy egyébként jól működő kapcsolatot felrúgva valaki jobbat talált volna.
Bár, ha alapból jó a parvalasztas, akkor fel sem merül az emberben olyasmi, hogy esetleg beleszeret egy hatmadikba.
Talán azt tudnám tanácsolni, hogy legyél szingli, amíg rá nem jössz, hogy mit keresel egy nőben es mit vársz egy kapcsolattól, mert most jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy az erzelmeid irányítanak es nem fordítva. Csak szívvel es érzésekkel viszont nem lehet jó társat/part választani, ahhoz tudatosság is kell. Te meg csak hanykolodsz két no között.
Szóval szakits, legyél egyedül es amikor már rajottel, hogy ki vagy es mit keresel, akkor kezdj part keresni.
Hát rájöhetnél lassan hogy a kapcsolat az elköteleződés, 1 darab választás! Ha ez a választás már megtörtént volna a jelenlegi párod mellett akkor ez az egész nem történt volna meg. Szóval jó lenne ha eldöntenéd mit akarsz, mert jelenleg csak a párod sajnálom, aki együtt van valakivel aki ezt se tudja merre van arccal előre, de már egy érzelmi megcsalás simán ráfogható.
Én inkább tanácsolom hagyd szegény jelenlegi párod, lehet valaki őt szívből választaná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!