Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eldobnál egy 6 éves kapcsolatot azért, mert beleszerettél valakibe?
Sajnos beleszerettem más valakibe 6 év után. Ártatlan beszélgetésnek indult a munkahelyen, aztán később apró flörtök, és majdnem egy év után beleszerettünk egymásba. A jelenlegi páromat is szeretem, nagyon jó ember, csak eléggé lapos a kapcsolat.
Félek lépni, mi van ha mégsem működnek úgy a hétköznapok, mint a jelenlegi párommal? Ha pár hónap múlva szakítunk? De mi van ha vele jobb lenne?...
Aki volt már ilyen helyzetben, mit tanácsoltok? Egyiküket sem szeretném elveszíteni..
Ezek szerint te az ostoba csávókat szereted. Sajnálatos. Az akivel egymásba szerettetek tudja, hogy 6 éve párod van. Az ilyennek miért nincs a fejében az, hogyha egy nő a 6 éves párkapcsolatát otthagyja akkor a következőt majd nem fogja otthagyni egy másik csávóért? Ezek az emberek kajak azt hiszik, hogy ők olyan jók? Hogy nincs naluk jobb? Hogy ők nem lesznek lapátra téve pár év múlva? Ez hatalmas ostobaságra utal.
Neked pedig valszeg ilyen a természeted. Ismertem egyszer egy ilyen lányt. Egyik kapcsolatból ugrott át a másikba. Pár év múlva teljesen kiégett.
Persze nincs ezzel semmi baj. De azért a jelenlegi párodat sajnálom, hogy egy gerinctelen nővel van együtt 6 éve. Neked és a hozzád hasonlóknak azt kellene felfognotok, hogy ha párotok van akkor ne flörtölgessetek más faszival. Miért csináljátok? Hisz ezzel a saját párotokat alázzátok porig. Borzalmas. Az ilyen embertől hánynom kell.
35 éves vagyok gyerekkel, boldog házasságban. Az összes "jaj hagyd ott, mert ez már kifújt" és hasonló kommentelőnek elmondanám, hogy mikor 50évesek lesztek, akkor is el fog múlni a szerelem és jöhet más (és hosszú távon egyre kevésbé működőképes a dolog minél idősebbek vagytok)...
Ugráljon mindenki kukiról kukira, vagy puniból puniba élete végéig? Nem lennének családok.
A vége az hogy egyedül maradtok, mert egy bizonyos kor felett már nem olyan a felhozatal, max rövid távon. Mennyi ilyet látok édes Istenem... Megtetszett neki valaki, akivel nem működött, majd 40 évesen ott van egyedül, vagy beleragadt egy sokkal szarabb kapcsolatba gyerekkel, vagy gyerek nélkül és nem kell senkinek, vagy nem talál senkit... : Mert az idősebb "új szerelem": vagy idióta, vagy túlságosan megszokta az egyedüllétet és nem tud együttélni senkivel, vagy alkoholista, vagy agresszív, vagy nárcisztikus személyiség, vagy vagy vagy vagy...
Kedves kérdező nem tudom milyen idős vagy... 30 alatt még élni kell, de 30 felett már igencsak meg kell gondolni mit csinál az ember.
Ha alapon szereted akivel együtt vagy és jól működik ne dobd el. Szerintem ennek csak egy oka van: az újjal is pont ugyan így fogsz állni 6 év után (ha eljuttok odáig). :)
"Ezek az emberek kajak azt hiszik, hogy ők olyan jók? Hogy nincs naluk jobb? Hogy ők nem lesznek lapátra téve pár év múlva? "
Igen, kajakra ezt hiszik. Nézz szét a gyakorin is.
De egyébként egy kapcsolat tartósságára sosem lesz semmilyen garancia. A két ember egymáshoz való hozzáállásától függ mindig a minőség és a kimenetel is.
Jólvan itt mindenki a sajátját fújja.
Van aki szerint maradni kell van aki szerint nem.
Hajrá!
Majd évek múltán a kérdező is rájön melyik lett volna jobb.
Amúgy ők 6 éve vannak együtt és nem 50 évesek.
Persze, együtt is lehet maradni életed végéig valakivel, akit nem szeretsz, csak kérdés, hogy ez téged boldoggá tesz-e? Tudod hány házasságban van elhidegülés, szexmentesség, érzelemmentesség? A legtöbben. Csak az anyagiak és a gyerekek miatt maradnak együtt. De legalább elmondhatják, hogy 20 éve házasok és villoghatnak vele facebookon! Mennyire jó nekik. Ja nem.
#23 Ezt itt teljesen feleslegesen magyarázod. Az itteniek szeretik hangoztatni, hogy ők már szabadabb gondolkodásúak. Nem olyanok mint a régi komcsik akik akkor is házasságban maradtak amikor sz*ar volt. Hát az milyen már. Fujj fuuj rósz.
Nos igen. A szabad gondolkodás egy nagyon jo dolog. Sajnos azonban a többség ezzel együtt a gerincét is kidobja az ablakon. Nekik már teljesen mindegy, hogy mi az erkölcsös és mi a tiszta. Jelen esetben az lett volna a tiszta ha a kérdező nem a párja háta mögött szeret bele 1 éven keresztül a másik csávóba habem lezárja a kapcsolatot és megy tovább.
Bár ezt nektek felesleges magyarázni. Hisz nincs gerincetek. Hogy is érthetnétek meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!