Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, ha 2 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha 2 év után ellaposodott a kapcsolatunk? Mert már agybajt kapok a páromtól!!! Vissza lehet a tüzet hozni? Többi lent

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, van egy közös gyermekünk. Annyira ellaposodott a kapcsolatunk, hogy már rendes idegesít a párom!

Hiába beszélek vele, nem sok minden változik.

#gyerek #kapcsolat #Ellaposodottkapcsolat
2022. szept. 6. 13:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%
Teljes mértékben normális. Innentől már csak a megszokásos időszak jön...
2022. szept. 6. 13:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szegény gyerek.
2022. szept. 6. 13:06
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Nekem ugyan nincs gyerekem és nem voltam házas, de át mentem ezen azon már. Én azt tapasztaltam hogyha már eljutott az idegesít a másik fázisába a kapcsolatom, akkor az onnantól nem változott és hamar vége lett.
2022. szept. 6. 13:06
 4/19 anonim ***** válasza:
85%

Minek kell kétéves semmi kaőcsolatba gyerek, amikor nem is imeritek egymást?

Exemet 2,5 év után dobtam ki, mert ddigra a létezési is irritált, és megmutatta azt az arcát, amit járogatás alatt sohasem.

Ő néha mondogatta a gyereket, hogy legyen, mert szeretjük egymást, én meg élből elutasítottam a hülyeségét.

Milyen jól tettem.

A barátommal 6 éve élek együtt, de néha neki is vannak meredek dolgai - bár ő nem idegesít, csak néha felbosszant.

33n

2022. szept. 6. 13:09
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Ha valaki két év után idegesít, akkor az biztos hogy nem fog már sokáig tartani, vagy választhatsz, hogy agybajjal éled le az életed. Nekem is volt olyan párom akit mar nem bírtam egyszerűen elviselni. Vége is lett. Bár azt én sem értem, hogy minek gyerek egy két éves kapcsolatba. Ahhoz hogy igazán megismerj valakit szerintem kell kb 2-3 év minimum. Aztán ha még akkor is szimpatikus, el lehet kezdeni komolyabban gondolkodni.
2022. szept. 6. 13:13
 6/19 A kérdező kommentje:

Ez irónia volt, ha jól sejtem

Remélem nem lesz igazad:(

Védekezés mellett, lettem kismama

Elvetetni, pedig nem akartam, és DE JÓL TETTEM!!!!

Szerintem itt nem csak a párjaidban lehet(ett) a hiba

2022. szept. 6. 13:15
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

Most megint én leszek a bunkó, de talán ezért sem kell ennyire rohanni.

2 év, és már gyerek? 2 év ahhoz sem elég, hogy igazán kiforrottá váljon egy kapcsolat. Értem én, hogy az elején dúlt a szerelem, meg örökké együtt, de ez akkor is rohanás. Meg is lett az "eredménye".

Ha pedig már a másikra mint idegesítő tényezőre gondolsz, akkor azt a kapcsoaltot már rég megette a fene.

2022. szept. 6. 13:16
 8/19 anonim ***** válasza:
52%

"rendes idegesít"

A kapcsolat is ellaposodott, mint a magyar nyelvhez való viszonyod. Jó ez nem válasz a kérdésedre, inkább csak hangosan gondolkodom, de mégis mi bajotok a "rendesen"-nel?

2022. szept. 6. 13:49
 9/19 NTBS ***** válasza:
0%
Előfordul, de még menthetőek vagytok.
2022. szept. 6. 14:30
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem. 2 év után (ami valljuk be, nagyon kevés idő egy párkapcsolatban), ha ezt érzed, hogy idegesít már csak a másik létezése/lélegzetvétele is, akkor már nincs miről beszélni.

De mivel gyerek is született a kapcsolatból, mindenképp próbálkoznék, hogy helyre hozzam a kapcsolatot.

Leülni, kommunikálni, hogy mit éreztek, hogyan tudnátok rajta javítani, ki mit érez,stb. nincs lehetőség? Lenne erre egyáltalán időd, energiád, amit erre szánnál vagy feleslegesnek éreznéd? Esetleg párterápia?

2022. szept. 6. 14:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!