Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha 2 év után ellaposodott a kapcsolatunk? Mert már agybajt kapok a páromtól!!! Vissza lehet a tüzet hozni? Többi lent
2 éve vagyunk együtt, van egy közös gyermekünk. Annyira ellaposodott a kapcsolatunk, hogy már rendes idegesít a párom!
Hiába beszélek vele, nem sok minden változik.
Minek kell kétéves semmi kaőcsolatba gyerek, amikor nem is imeritek egymást?
Exemet 2,5 év után dobtam ki, mert ddigra a létezési is irritált, és megmutatta azt az arcát, amit járogatás alatt sohasem.
Ő néha mondogatta a gyereket, hogy legyen, mert szeretjük egymást, én meg élből elutasítottam a hülyeségét.
Milyen jól tettem.
A barátommal 6 éve élek együtt, de néha neki is vannak meredek dolgai - bár ő nem idegesít, csak néha felbosszant.
33n
Ez irónia volt, ha jól sejtem
Remélem nem lesz igazad:(
Védekezés mellett, lettem kismama
Elvetetni, pedig nem akartam, és DE JÓL TETTEM!!!!
Szerintem itt nem csak a párjaidban lehet(ett) a hiba
Most megint én leszek a bunkó, de talán ezért sem kell ennyire rohanni.
2 év, és már gyerek? 2 év ahhoz sem elég, hogy igazán kiforrottá váljon egy kapcsolat. Értem én, hogy az elején dúlt a szerelem, meg örökké együtt, de ez akkor is rohanás. Meg is lett az "eredménye".
Ha pedig már a másikra mint idegesítő tényezőre gondolsz, akkor azt a kapcsoaltot már rég megette a fene.
"rendes idegesít"
A kapcsolat is ellaposodott, mint a magyar nyelvhez való viszonyod. Jó ez nem válasz a kérdésedre, inkább csak hangosan gondolkodom, de mégis mi bajotok a "rendesen"-nel?
Nem. 2 év után (ami valljuk be, nagyon kevés idő egy párkapcsolatban), ha ezt érzed, hogy idegesít már csak a másik létezése/lélegzetvétele is, akkor már nincs miről beszélni.
De mivel gyerek is született a kapcsolatból, mindenképp próbálkoznék, hogy helyre hozzam a kapcsolatot.
Leülni, kommunikálni, hogy mit éreztek, hogyan tudnátok rajta javítani, ki mit érez,stb. nincs lehetőség? Lenne erre egyáltalán időd, energiád, amit erre szánnál vagy feleslegesnek éreznéd? Esetleg párterápia?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!