Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha 2 év után ellaposodott a kapcsolatunk? Mert már agybajt kapok a páromtól!!! Vissza lehet a tüzet hozni? Többi lent
2 éve vagyunk együtt, van egy közös gyermekünk. Annyira ellaposodott a kapcsolatunk, hogy már rendes idegesít a párom!
Hiába beszélek vele, nem sok minden változik.
Mikor szültél? Ha még tombolnak a hormonok, akkor az elmúlhat. Ha nem, akkor kemény munka, de ha őszinte vagy önmagaddal, működhet is akár.
OFF
Ne haragudj, de azért számomra is durva, hogy 0-15 hó együtt járás után bevállaltad a gyermeket! Mindenki 2 évet ír, de amikor fogant, az legkevesebb 9 hónapja volt, ami attól függően, hogy mennyi idős, történhetett akár hamarabb is...
Nem lenne bölcsebb, és a gyermeknek is jobb egy szeretettel teli családban felnőni?
Azt én se nagyon értem, hogy védekezés mellett hogy...olyanról hallottam már, hogy kiszakadt a gumi de azt csak észreveszed nem?
Talán nem lehetetlen, de nagyon fel kell kötni a gatyát. És szerintem érdemes azt is nézni, hogy ha munkát beleraktok, akkor milyen minőségű életet tudtok létrehozni ketten így együtt. Megéri-e? Nektek megéri-e meg a gyereknek megéri-e, hogy mit lát példaként, milyen közegben nő fel.
"ellaposodott a kapcsolatunk"
Kérjetek a gyerek mellé segítséget, hogy csak ketten lehessetek - elmenni, beszélgetés, programok, minden, ami hiányzik, mostanában elmaradt, bár jólesne.
Szerencsére, minden rendbe jött!
Kiderült (szülés utáni) depressziós volt, és emiatt volt neki minden rossz és semmi sem érdekelte…
Ez egy mélypont volt az életünkben, pár hónap kezelés után, visszakaptam Őt!!!
Remélem majd a későbbiekben is kitartunk egymás mellett!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!