Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abban az esetben mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abban az esetben mit tegyek, ha nem hajlandó felnőni?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy lassan 9 hónapja vagyunk együtt, én 28, ő 32 éves, én vagyok a pár női tagja.

Mikor összejöttünk, akkor is az anyukájával lakott, mondván, hogy nem szeretne albérletre költeni egyedül, hanem majd a párjával együtt. Ezzel nincs gond, hiszen minek tartson fent valaki egy albérletet, ha félre is tehetne.

A gond ott van, hogy 2 hete elkezdtünk beszélni az összeköltözésről.

Elkezdett agresszívan viselkedni, ordítani, elhordott mindenféle utcaszélinek, hogy biztos, hogy az a munkám.

Nem értettem, hogy mi a baja, inkább kerültem a témát, úgy voltam vele, hogy lehet, hogy sokként érte.

No, de.

Tegnap éjjel kiborult, hogy ő fél a felnőtt kortól, attól, hogy el kelljen költözni az anyjától, fél az élettől, élete végéig vele akar lenni, és azt akarja, hogy a barátnője odacuccoljon hozzájuk, de úgy, hogy a barátnő alkalmazkodjon 100%-ban az anyukához.

Akkor megkérdeztem finoman, hogy ugyan, ugye tudod, hogy azért van köztetek 30 év korkulonbseg, szóval lehet, hogy 60 évesen hirtelen fel kell nőnöd. Azt hogy képzeled el?

Akkor dühösen ordított egy hangüzenetben, hogy én nem vagyok normális, hogy az anyukája halálát kívánom, nem részletezném, hogy milyen jó kívánságokat mondott nekem, majd lerakta a telefont és letiltott.

A kérdésem az lenne, hogy más is járt már ebben a cipőben?

Ilyen helyzetben mit lehet tenni?

Annyira fáj ez az egész most hirtelen 😔

Én nagyon szeretem, nem tudtam, hogy ilyen, soha nem mutatta a jelét annak, hogy ő az anyukájával akar élni.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2022. szept. 4. 10:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

30

Pont azért tettem fel a kérdést, mert "sikerült" elolvasnom a többi válaszodat is, és azt látom, hogy egymásnak ellentmondó kijelentéseket tettél azzal kapcsolatban, hogy szakítottál-e, vagy nem.

2022. szept. 4. 15:00
 32/36 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy együtt maradtunk egy szóval sem, mivel azt is írtam, hogy nem akarom visszaszerezni, tehát nem ebben kell a tanács. 😊

Nem vagyok vele együtt, és nem is szeretnék.

2022. szept. 4. 15:14
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

"Nem mondtam, hogy együtt maradtunk egy szóval sem"

Ehhez képes ezt írod a legelső sorban a kérdésed kifejtésében:

"Tudni kell, hogy lassan 9 hónapja vagyunk együtt, én 28, ő 32 éves, én vagyok a pár női tagja."

(Mindkét állítmány így JELEN időben.)

2022. szept. 4. 15:54
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok vele együtt, és nem is szeretnék."

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ha nem vagy vele együtt, és nem is szeretnél, akkor igazából mi értelme van magának a kérdésednek?

"Abban az esetben mit tegyek, ha nem hajlandó felnőni?"

Konkrétan miben vársz tanácsot?

Mit tegyél te egy olyan férfival, aki nem hajlandó felnőni, AZUTÁN, hogy szakítottál vele?

2022. szept. 4. 15:58
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Neeem, nem az a baj, hogy "nem akar felnőni".

Az a baj, hogy egy bunkó, akiben minimális tisztelet sincs a barátnője iránt.

Te komolyan még vele vagy, miután lek**vázott???

2022. szept. 5. 15:23
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Nézd...

Nekem is voltak/vannak félelmeim. És nem fogom titkolni, 39 évesen szüleimmel élek. Igaz, részben tényleg azért, mert jó ideig nem volt párkapcsolatom, és hülyeségnek tartottam volna albérletbe menni annyiért, ami mellett 10-20 ezer forintom maradt volna havonta. Akkor inkább maradtam otthon, és beszálltam a közös költségekbe.

Majd ha valakivel úgy alakul, akkor összeköltözünk, és ketten csak könnyebben kipengetjük azt a pénzt.

De az, hogy valaki ennyire ne tudjon leválni a szüleiről? Én is rettentően anyás vagyok, sőt, mióta a COVIDba majdnem belehaltam, még közelibb lett anyukámmal a viszonyom, de ha a szerelmemmel össze akarnánk költözni, nem ragaszkodnék ahhoz, hogy most mindenképp ő cuccoljon ide. Ha szeretné, akkor megteheti (elég nagy a lakás), hozzá biztos nem költözünk, mert krónikusan rossz a helyzet otthon, ha úgy szeretné, akkor meg fizetünk ketten egy albérletet, illetve talán idővel saját lakás is lehet.

Viszont a hozzáállása mellett a modora is hagy kívánni valót maga után...

2022. szept. 5. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!