Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abban az esetben mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abban az esetben mit tegyek, ha nem hajlandó felnőni?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy lassan 9 hónapja vagyunk együtt, én 28, ő 32 éves, én vagyok a pár női tagja.

Mikor összejöttünk, akkor is az anyukájával lakott, mondván, hogy nem szeretne albérletre költeni egyedül, hanem majd a párjával együtt. Ezzel nincs gond, hiszen minek tartson fent valaki egy albérletet, ha félre is tehetne.

A gond ott van, hogy 2 hete elkezdtünk beszélni az összeköltözésről.

Elkezdett agresszívan viselkedni, ordítani, elhordott mindenféle utcaszélinek, hogy biztos, hogy az a munkám.

Nem értettem, hogy mi a baja, inkább kerültem a témát, úgy voltam vele, hogy lehet, hogy sokként érte.

No, de.

Tegnap éjjel kiborult, hogy ő fél a felnőtt kortól, attól, hogy el kelljen költözni az anyjától, fél az élettől, élete végéig vele akar lenni, és azt akarja, hogy a barátnője odacuccoljon hozzájuk, de úgy, hogy a barátnő alkalmazkodjon 100%-ban az anyukához.

Akkor megkérdeztem finoman, hogy ugyan, ugye tudod, hogy azért van köztetek 30 év korkulonbseg, szóval lehet, hogy 60 évesen hirtelen fel kell nőnöd. Azt hogy képzeled el?

Akkor dühösen ordított egy hangüzenetben, hogy én nem vagyok normális, hogy az anyukája halálát kívánom, nem részletezném, hogy milyen jó kívánságokat mondott nekem, majd lerakta a telefont és letiltott.

A kérdésem az lenne, hogy más is járt már ebben a cipőben?

Ilyen helyzetben mit lehet tenni?

Annyira fáj ez az egész most hirtelen 😔

Én nagyon szeretem, nem tudtam, hogy ilyen, soha nem mutatta a jelét annak, hogy ő az anyukájával akar élni.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

2022. szept. 4. 10:05
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

#19, nyilván nem erre van szükségem.

Eddig minden rendben volt, ahogy felhoztam 2 hete az összeköltözést, abban a Szent pillanatban borult ki

2022. szept. 4. 11:24
 22/36 anonim ***** válasza:

20

És tegnap éjjel miről beszélgettetek, aminek a hatására "kiborult"?

2022. szept. 4. 11:27
 23/36 anonim ***** válasza:
90%
Ezt mar joval hamarabb meg kellett volna beszelni. 9 honap utan ez mar messze megkesett. A kozos tervek, eletcelok, elkotelezodes praktikus, ha megelozi a szexet. Pont emiatt.
2022. szept. 4. 11:32
 24/36 A kérdező kommentje:
#22, semmi, csak megjelent és öntötte magából a dolgokat.
2022. szept. 4. 11:34
 25/36 A kérdező kommentje:
#23, mindig azt mondta, hogy túl korai ilyenekről beszélni
2022. szept. 4. 11:34
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ejtsd a csávót. 28 voltam én is, amikor megismertem egy nagyon gyökér fszit, aki akkor 36 éves volt. Na ugyanaz volt, mint a te párod, de 3 hónap után ő akart összeköltözni. Aztán amikor mondtam, hogy külön albérletbe, akkor ő volt felháborodva. Azt akarta, hogy költözzek oda a kis I. kerületi burzsoázia társaslakásukba, ahol ott lakott az anyja meg a 40 éves szűz bátya. Na akkor mondtam, hogy ezt felejtse el. Komolyan tervezek, családot akarok, rengeteget dolgozok, nem 16 éves kis csitri vagyok, főleg, hogy akkor én egy albérletben egyedül éltem. Nem is működött sokáig. Még húztuk egymást 1 hónapig (próbáltam valahogy működtetni az egészet), aztán ő rakott ki, hogy tudjam már meg milyen érzés, ha velem szakítanak. Gondolom náluk az egész család kettyós volt, mert ő is meg a testvére is a 60 éves dolgozó anyja nyakán élt. Meg a csávó legózott, nem lehetett ez közös program stb. Tehát tényleg egy nagy gyerek volt, aki nem tudott leszakadni az anyjáról 36 évesen se. Azóta eltelt lassan 5 év, és még mindig egyedül van. Én meg azóta férjhez mentem és most született meg a kislányom. Vele nem haladtam volna semerre sem, nagyon megbántam volna az elpazarolt éveket. Szerintem hagyd, és keress olyat, aki tervez is valamit a jövőjével.
2022. szept. 4. 12:39
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Hol a fenében szeditek össze ezeket az óriáscsecsemőket?

És kérdező, ezek után milyen kérdések maradtak még benned? Lenne értelme egyáltalán feltenni őket egy ilyen embernek?

2022. szept. 4. 13:41
 28/36 A kérdező kommentje:

#26, pfuhh, akkor te még jól is jártál a 4 hónappal.

#27, fura, de kávézóban szólított le.

2022. szept. 4. 14:29
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

"Abban az esetben mit tegyek, ha nem hajlandó felnőni?"

Miért, ti még most is párkapcsolatban vagytok?

Vagy még megfordul a fejedben, hogy szakítás után még adnál neki esélyt?

Vagy igazából nem is szakítottál vele azok után, hogy "Elkezdett agresszívan viselkedni, ordítani, elhordott mindenféle utcaszélinek, hogy biztos, hogy az a munkám"?

2022. szept. 4. 14:42
 30/36 A kérdező kommentje:
#29, remélem, hogy a többi válaszomat is sikerült elolvasni és választ kapsz a kérdésre, mert azóta sem gondolom másképp 😊
2022. szept. 4. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!