Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom erőlteti a szexet, de én nem szeretném. Mit tegyek?
A barátommal 1 éve vagyunk együtt, minden nagyon jól megy a kapcsolatunkban, nem szakítottunk egyszer sem, nem tartottunk szünetett és nagyon ritkán veszekszünk. Mindketten nagyon szeretjük egymást, de én egy jó ideje nem kívánom a vele való szexet. Ő mindig erőlteti, hiába mondom el neki számtalanszor, hogy nem szeretném, mindig rávesz valahogy, amíg igen nem mondok. Volt már, hogy a síráson voltam és megfogadtam, hogy soha nem fogom csinálni, hogyha nem akarom, de ő a dominánsabb fél a kapcsolatunkban és mindig rá tud venni, mégha nem is akarom. Sokszor tetettem, hogy elélvezem, miközben nem, míg ő tényleg elment. Néhányszor aktus közben akaratlanul is elképzelem, hogy mással csinálom, amit nagyon szégyelnek, mert tényleg szeretem a barátom. Mit tehetnék?
(Elmúltam 18 éves!)
"k*rvára szomorú, ha valaki NŐKÉNT erre azt mondja, hogy nem erőszak"
23as vagyok. Szerintem meg az a szomorú ha valaki felnőtt nőként nem tud határozott nemet mondani. Az hogy nemet mond aztán mégis belemegy úgy jön le a másiknak mintha csak keretne magát.
A kérdező maga se tudja eldonteni mit akar igazából. Szerintem ez a szomorú.
Minden nagyon jó, csak sírsz, ha szexelned kell, vagy kvázi megerőszakol.
De minden szuper! Öhm... ez kicsit ellentmondásos.
Egyébként ez, hogy "jaj, mégis belemész": tudod mi játszódik le a férfi fejében?
Hogy csak kéreted magad, izgatod azzal, hogy először ellenkezel, mert végül úgyis aláfekszel.
NE TEDD! Határozottan mondj nemet, told el magadtól, menj ki a szituációból (az életéből kellene), de azt, amit most csinálsz, ne, mert nem - vesz - komolyan!
Az eleve nem normális, hogy kvázi sírsz, ha szeretkezned kell, de ő veheti úgy is (biztosan úgy veszi), hogy szándékosan húzod az agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!