Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom erőlteti a szexet, de én nem szeretném. Mit tegyek?
A barátommal 1 éve vagyunk együtt, minden nagyon jól megy a kapcsolatunkban, nem szakítottunk egyszer sem, nem tartottunk szünetett és nagyon ritkán veszekszünk. Mindketten nagyon szeretjük egymást, de én egy jó ideje nem kívánom a vele való szexet. Ő mindig erőlteti, hiába mondom el neki számtalanszor, hogy nem szeretném, mindig rávesz valahogy, amíg igen nem mondok. Volt már, hogy a síráson voltam és megfogadtam, hogy soha nem fogom csinálni, hogyha nem akarom, de ő a dominánsabb fél a kapcsolatunkban és mindig rá tud venni, mégha nem is akarom. Sokszor tetettem, hogy elélvezem, miközben nem, míg ő tényleg elment. Néhányszor aktus közben akaratlanul is elképzelem, hogy mással csinálom, amit nagyon szégyelnek, mert tényleg szeretem a barátom. Mit tehetnék?
(Elmúltam 18 éves!)
Ne szexelj vele!
De ha emiatt szakít vagy más lányt keres az sajnos lehet hogy következmény lesz :/
miért nem kívánod a szexet vele? ez kicsit se természetes..sztem nemv agy belé szerelmes... légy őszinte és mond el a gondokat! nem ő vele van a baj bocsi.
26/f
1. Soha nem is kívántad, akartad vele a szexet? Nem élvezted soha?
2. Mással (tippre ő az első neked) élvezted?
3. Első szexet akartad?
4. Szedsz fogamzásgátlót? Az is megölheti a libidót (feltéve, hogy előtte volt)
5. Szereted te őt egyáltalán?
6. Mással kívánnád a szexet?
7. Nem vonzódsz már hozzá testileg?
8. Amúgy mégis mi a francért vagy egy olyan kapcsolatban, ahol nem kívánod a másikat, de hagyod hogy megerőszakoljon?????
#13: az ha vki nem kivánja a szexet, mert genetikájánál fogva alacsony a libidója, az ugyanúgy természetes, mint a magas libidó.
vannak olyan betegségek, amiknek az egyik tünete a szexuális diszfunkció, de akkor más baja is lenne, tulképp akkor ez lenne a legkisebb problémája.
Férfiak, ez nem libidó probléma!
Leírta, hogy azzal próbálja felizgatni magát, hogy mást képzel oda, ez szerelmes nőknél biztos nem működik, hacsak nem a képzelet tárgya iránt érzi.
Szerintem nem illetek össze.. ő erőltet dolgokat.. te meg hazudsz neki ( ez tény) te tanuld meg mi az hogy őszinte kapcsolat ő meg tanulja meg hogyan kell a megfelelő társat kiválasztani :)
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!