Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet hogy a párom azt mondja hogy gyereket szeretne (én nem erőltettem eddig a dolgot, eddig inkább húztam az időt) aztán különböző okokból azt mondja nem akar lefeküdni velem?
A tipikus okok: stressz a munkahelyen, most ő akar dominálni esetleg előjött hogy majd szól ha lesz kedve... Stb
Igazából egy évnyi fontolgatta után adtam be a derekam. De így kicsit rosszul esik
Persze, gyakran látunk rosszul kommunikáló párokat, akik a gyerektől várják a megoldást, aztán a gyerek 2. születésnapja előtt elválnak.
Biztos kell ezt erőltetni? Nem hinném.
Nem akarok bunkó lenni, de nézzünk szembe a tényekkel. Ha nincs köztetek szexuális kapcsolat (úgy, hogy előtte volt), akkor ti már nem alkottok egy párt. Kizárólag azért nem szakít még veled a barátnőd, mert még nem jött össze teljesen valaki jobbal.
Ne tolj ki magaddal, és inkább te szakíts vele. Így legalább utólag tisztelni fog téged, és férfiként fog rád tekinteni. Így még össze jöhetsz vele, de ha ő dob téged, akkor soha többet nem lehettek együtt.
Nagyjából másfél-két hónapja jellemző kifejezetten csak a termékeny időszakokban.
Előtte-utána minden rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!