Mitől függ hogy egy férfi mikor akar gyereket? Férfiak, ti mikor éreztétek magatokat készen a gyermekvállalásra?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 21:58
1/5 anonim válasza:
Ugyanattól, mint a nőknél. Egyszercsak jön egy érzés.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom,35(lassan36) évesen sem érzem úgy.
3/5 anonim válasza:
Most megkérdeztem a férjem, azt mondta, hogy gondolatban mindig is nagy családot akart, de amikor összejöttünk, akkor realizálta, hogy 1-2 éven belül szeretne édesapa lenni.
4/5 anonim válasza:
Az én férjem 34 éves volt mikor mondta hogy akar gyereket.
5/5 anonim válasza:
Az én férjemnek már van egy gyereke az előző házasságából. 26 éves volt mikor született.
A közös gyerekünk születésekor 43. 37 volt mikor összejöttünk, akkor mondogatta, hogy meg 40 előtt szeretne egy gyereket de előtte még meg kellett építeni a házunkat meg összerázódni anyagilag. (Ex vitt mindent, mint a piros 7-es) úgyhogy végül így alakult. 2 évre a megismerkedésünkre esküvő, de ekkor a ház még nagyon kezdetleges állapotban volt, idén lesz a 4. házassági évfordulónk és 4 hónapos a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!