Paranoid férfi skizofrén párommal gyermekvállalás tudnivalói?
Szervusztok!
Férfi Párommal babát szeretnénk egy év múlva.De ő elég erős gyógyszereket szed(leponex és abilify,sertralin).
Nagyon aggódok, mert azt mondta az orvosa, hogy változtatni kell a gyógyszereken.Mi van akkor, ha nem válik be és a páromnak árt.Vagy a babának, vagy mindkettőnek.Mit tegyünk? Mi a jó?
Nagyon szeretnénk már gyereket. Sikerülhet -e egyáltalán? Remélem igen.
Üdvözlök Mindenkit!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Meggondoljuk, alaposan, nagyon.Én bordelájmos vagyok.az személyiségzavar az sok embernek van ám,nem kell tőle félni. köszönöm
Én nem vállalnék gyereket a helyetekben.
Nekem anyukám pánikbeteg,amire gyógyszert is szed,viszont hiába,én kiskoromban minden fóbiát,félelmet átvettem tőle és 6-7 évesen ugyanolyan pánik tüneteket produkáltam,mint anyukám.Felnőtt,érett fejjel évek munkájába telt,mire le tudtam fejteni magamról a rossz beidegződéseket,viszont a gyerekkoromat teljesen tönkretette,hogy nem tudtam helyesen reagálni helyzetekre,mert én anyukámtól a rossz mintákat láttam/tanultam el.
A skizofrénia öröklődik, a borderlinet nem tudom.
De mindkét betegségre jellemző, hogy pokoli szülő lesz a betegből.
Anyum borderline személyiség. Nagyon kérlek: ne vállalj gyereket!
A mai napig tele vagyok sebekkel. Nem (csak) lelki értelemben.
" nem kell tőle félni"
Hát,én egyikőtökkel sem szívesen aludnék egy szobában! De a szomszéd szobában is rettegnék!
Köszönöm ismét a válaszokat.......hát nagyon szomorú vagyok, de megértem,meg kell értenem ezeket az érveket.
Remélem meggyógyul a párom.Az én betegségem egyébként tudtommal nem annyira örökölhető, mint a páromé.Az övé súlyosabb.szóval, akkor ne legyen gyerekünk sohase. Hát jó.......köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!