Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom erőlteti a szexet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom erőlteti a szexet, de én nem szeretném. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 éve vagyunk együtt, minden nagyon jól megy a kapcsolatunkban, nem szakítottunk egyszer sem, nem tartottunk szünetett és nagyon ritkán veszekszünk. Mindketten nagyon szeretjük egymást, de én egy jó ideje nem kívánom a vele való szexet. Ő mindig erőlteti, hiába mondom el neki számtalanszor, hogy nem szeretném, mindig rávesz valahogy, amíg igen nem mondok. Volt már, hogy a síráson voltam és megfogadtam, hogy soha nem fogom csinálni, hogyha nem akarom, de ő a dominánsabb fél a kapcsolatunkban és mindig rá tud venni, mégha nem is akarom. Sokszor tetettem, hogy elélvezem, miközben nem, míg ő tényleg elment. Néhányszor aktus közben akaratlanul is elképzelem, hogy mással csinálom, amit nagyon szégyelnek, mert tényleg szeretem a barátom. Mit tehetnék?

(Elmúltam 18 éves!)

2022. aug. 25. 18:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%
Mathus-normális vagy basszus? hát nehogy már a csajt hibáztasd, amikor szó szerint megerőszakolja az a nyomorult ,,párja". egyáltalán nem biztos, hogy alapból alacsony a csaj libidója, hanem a faszija béna sz*r, nem is kívánja, nem illenek össze stb. az is lehet, hogy most először van ilyen problémája. orvos látott már? olyan marhaságokat hordasz össze
2022. aug. 25. 22:54
 22/34 anonim ***** válasza:
2%
Nem nevezném ezt erőszaknak ugyan is a kérdező belemegy minden egyes alkalommal.
2022. aug. 26. 02:49
 23/34 anonim ***** válasza:
30%

Nőként mondom:

Ez nem erőszak. A párja raveszi, a kérdező belemegy, én ebben nem látok erőszakot. Csak a kérdező eroszakolja meg saját magát hogy nem őszinte a párjával és inkább megcsinalja amit nem akar csak hogy ne kelljen szembeneznie azzal a ténnyel hogy nem szerelmes a parjaba.

2022. aug. 26. 07:51
 24/34 anonim ***** válasza:
58%
Hát ha szeretnéd akkor szexelnél vele...
2022. aug. 26. 07:53
 25/34 anonim ***** válasza:
68%

k*rvára szomorú, ha valaki NŐKÉNT erre azt mondja, hogy nem erőszak, és a kérdező hazudik, igazából nem szereti a párját, különben szexelne vele. istenem olyan egysíkúak vagytok, nincs ilyen primitív egyszerű ember a világon. nem, nem csak azon múlik a szexuális vágy, hogy szereted-e a másikat, a szexuális vágy, főleg a nőknél soktényezős dolog, nem csak ennyiből áll.

amúgy meg, szexuális erőszaknak minősül:

,,valakit vonakodása vagy bizonytalansága ellenére rávenni a szexre, vagy azon belül olyan tevékenységre, amire nem vágyik, vagy az erre tett kísérlet"

,,Az elkövető a következő eszközöket vetheti be: fenyegetés, zsarolás, pozíció, tekintély, manipuláció, nyaggatás stb"

ÍGY HANGZIK A ZSAROLÁS ÉS A MANIPULÁCIÓ

Ha a lent felsorolt példákhoz hasonló mondatokat hall, valószínűleg akarata ellenére igyekeznek rávenni Önt valamilyen szexuális tevékenységre. Ha valaki szexelni szeretne, azt jelezni fogja – senkinek sincs joga rávenni a másikat valami olyasmire, amire az nem vágyik.

„Ne csináld már, szörnyen fáj a herém, ha felizgatnak, és nem mehetek el.”

„Fizettem az italokat meg a taxit, jár valami cserébe.”

„Iszonyúan beindít, ha megcsókolsz, persze, hogy nem bírok magammal.”

„Látom, már nem is kívánsz. Semmi értelme akkor együtt lennünk.”

„Te mindenkivel lefekszel, miért pont velem nem?”

„Eddig minden barátnőm élvezte az anális szexet, neked is tetszeni fog.”

„Csak egy kicsit hadd simogassalak…”

Mindig joga van visszautasítani a másik kezdeményezését! Semmilyen körülmények között nem kell olyan szexuális tevékenységben részt vennie, amire nem vágyik.

Lehet kicsit informálnotok kellene magatokat, nem pedig hülyeségeket tanácsolni valakinek, akinek ilyen idióta faszija van

2022. aug. 26. 09:37
 26/34 Mathus ***** válasza:
23%
#21: akkor ne éljen vele, és ne keressen (ön)felmentő magyarázatokat. ebben a kapcsolatban alacsony a libidója, ez a minta, nem tudjuk mi volt, vagy mi lenne, te sem tudod, csak vagdalkozol néni.
2022. aug. 26. 09:42
 27/34 Mathus ***** válasza:
21%

#25:"Mindig joga van visszautasítani a másik kezdeményezését!"

gondolom azért odáig eljutottál a középiskolás bioszkönyvben, hogy a szex az embereknél a kötődés erősítését szolgálja, és nem elsősorban az utódnemzés a célja. tehát, ha valaki nem akar a másikkal szexelni, mert a háta közepére kívánja, akkor az ne éljen együtt a másikkal. evvan, oldja meg, felnőtt emberekről van szó.

a párkapcsolat az nem svédasztal, hogy ez kell, amaz meg nem. lehet ajánlásokat megfogalmazni a szakácsnak, hogy ezt inkább így csinálja, amazt meg másképpen, aztán ha ez nem megy át, akkor lehet másik étterembe menni.

2022. aug. 26. 09:51
 28/34 anonim ***** válasza:
82%

atya világ.....mi ez a sötétség a fejdben? neked komolyan eddig terjed az agykapacitásod? ez elég félelmetes. áldozathibáztatás ezerrel. elmondom neked ismét lassan, tagoltan, hátha felfogod: a faszi erőszakoskodik vele, nem érti a ,,nem" fogalmát (hiszen a kérdező azt írta, hogy ,,rávesz valahogy, amíg igen nem mondok" --> tehát előtte NEMET mondott), a csaj a bőgés szélén áll, ezermillió százalék, hogy a faszi látja/tudja, hogy egyáltalán nem akar résztvenni benne a nő, de azért csak beledugja a f*rkát. és te ennek ellére, nem azt ítéled, aki manipulálja, belezsarolja a párját a szexbe, amit ő nem akar, hanem a nőt, mert miért nem akar szexelni? gondolom nálad a családon belüli erőszakban az áldozat a hibás, mert hát miért nem hagyja el??

felháborító, hogy te szabadlábon vagy

2022. aug. 26. 10:04
 29/34 anonim ***** válasza:
25%
#27 remélem te meg eljutottál addig, hogy a szex a KÖLCSÖNÖS ÖRÖMSZERZÉS forrása. amit itt látsz, ahol az egyik fél a sírás határán van, meg úgy kell bele erőltetni az aktusba, az NEM kölcsönös
2022. aug. 26. 10:07
 30/34 Mathus ***** válasza:
17%
#29: megint leírom boomer, aki nem akar szexelni a másikkal, az ne éljen vele együtt. ennyi, és nem több, ez a megoldása a fenti helyzetnek. azaz a kérdező költözzön el, ennyi (vagy a fószer költözzön ki, mittomén kié a pecó).
2022. aug. 26. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!