Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan kezeli felnőttként a férje/párja gyerekes dacos viselkedését?
Vita után a férjetek/párotok durcás dacos viselkedését hogy kezelitek?
Ilyenkor nem szól hozzám egész nap, nem keres telefonon napközben, külön alszik napokig akár.
Megbeszélni sem lehet vele a dolgokat mert elutasít.
Mit tesztek ilyenkor?
Na igen, ez lesz…igazából ő az aki nem köszönt, aki külön alszik és nem akar beszélni róla… akkor ráhagyom, ez az ő választása, hagyom, ha neki ez így jó…. ha estleg ugatna majd mert biztos fogja mondani, én ezt fogom mondani rá.
De a próbléma nem lesz megoldva ezáltal még ugye.
Midenképp próbálom vele megbeszélni!
Ha nem vehető rá csak mondja mondja mondja,akkor van hogy reagálok arra amit mondd , és van hogy nem. Van amikor meg van olyankor is a véleményem amikor nem szólok hozzá a mondanivalójához,de olyankor nem akarom újra elmondani azokat amiket már százszor elmondtam neki!
Általában ha túl lő már kicsit a célon,akkor már szólok neki hogy fejezze be sűrgősen az egészet,ne mondjon olyanokat amiket később megbánhat!
Van hogy már ráhagyom,hagyom hogy átgondolja a helyzetet meg hogy mit mondott! Kicsit csillapodjon. Olyankor belátja ha hülyeséget beszélt!
Párom ma ugyanez. Nem tetszik neki valami, felháborodik, aztán levegőnek néz. Nagyon bosszantó, mert én ennél intelligensebben intézném el, és fel nem fogom az ilyen viselkedés miértjét.
Ma tettem vettem dolgomat egyedül, ő meg a fiával egész nap focimeccset néz, hallottam, holnap mennek valahova.
Meghalt apukám nemrég, intézem a dolgait, lelkileg megterhelő, nyugtatót eszek miatta, ma kihúzták a bölcsességfogam, fel van dagadva, fájdogál, nem merek enni , lenne itthon is teendő. És akkor még ő is rátesz egy lapáttal.
Lehet nem jó helyre mentem haza???
És gondolom még az is bosszant, hogy ilyenkor nem látod rajta, hogy szarul van amiatt, hogy nem beszélitek meg, sőt, montha nem is érdekelné a vita, és kb még jól el is van. És ez téged mégjobban bosszant…
Mert te megbeszélnéd, mert ez nem jó nektek, a kapcsolatnak stb…
Nem is értem ezeket az embereket komolyan…
Hát ő olyan, hogy ha egy legtérben vagyunk épp pl konyha elkezd fütyülni valami dallamot, mint aki jól érzi magát, de mivel soha máskor bem szokott fütyülni, tudom ez csak álca és jót mosolygok rajta.
De amúgy bosszant, hogy azt mutatja ő jól érzi magát így.
Volt már h ilyebkor odamentem hozzá beszélgetni, és ő volt a hepciás, holott gáz volt , amit tett/mondott előtte. Mivel én túlaggódok, nem bírok aludni ilyenkor, ez nála normális h én megyek oda. Ma nem mentem, átment egy másik szobába filmezni. Én meg zavartan itt nyomorgok a fogammal és apu miatti stresszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!