Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hogyan kezeli felnőttként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan kezeli felnőttként a férje/párja gyerekes dacos viselkedését?

Figyelt kérdés

Vita után a férjetek/párotok durcás dacos viselkedését hogy kezelitek?

Ilyenkor nem szól hozzám egész nap, nem keres telefonon napközben, külön alszik napokig akár.

Megbeszélni sem lehet vele a dolgokat mert elutasít.

Mit tesztek ilyenkor?

2022. aug. 25. 13:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legútálatosabb viselkedés szerintem. Ennél még az us jobban ha néha kiabálva ,csapkodva veszekszik, legalább látod benne a tüzet,hogy esetleg érdekli is a kapcsolat,akar megoldást találni.
2022. aug. 25. 14:23
 12/25 A kérdező kommentje:

Na igen, ez lesz…igazából ő az aki nem köszönt, aki külön alszik és nem akar beszélni róla… akkor ráhagyom, ez az ő választása, hagyom, ha neki ez így jó…. ha estleg ugatna majd mert biztos fogja mondani, én ezt fogom mondani rá.

De a próbléma nem lesz megoldva ezáltal még ugye.

2022. aug. 25. 14:23
 13/25 A kérdező kommentje:
Utálatos, és sztem nem is érdekli amúgy.
2022. aug. 25. 14:24
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Midenképp próbálom vele megbeszélni!

Ha nem vehető rá csak mondja mondja mondja,akkor van hogy reagálok arra amit mondd , és van hogy nem. Van amikor meg van olyankor is a véleményem amikor nem szólok hozzá a mondanivalójához,de olyankor nem akarom újra elmondani azokat amiket már százszor elmondtam neki!

Általában ha túl lő már kicsit a célon,akkor már szólok neki hogy fejezze be sűrgősen az egészet,ne mondjon olyanokat amiket később megbánhat!

Van hogy már ráhagyom,hagyom hogy átgondolja a helyzetet meg hogy mit mondott! Kicsit csillapodjon. Olyankor belátja ha hülyeséget beszélt!

2022. aug. 25. 14:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Első lépés, írd még ki 6x legalább különféle megfogalmazásban. Második lépés dobd ki a f*szba. Felnőtt ember vagy, és egy óvodással vagy kapcsolatban, ugyanis ez a fajta problémamegoldás ott divat. Ha esetleg gyereket akarsz, ne tőle! Én ilyen apa mellett nőttem fel, egy pokol az élet így, és ennél már csak rosszabb lesz. Mar 20x éves vagyok, legalább 6 éve külön élek, de még mindig képes ilyen dedós passzív-agresszív módon viselkedni, ha nem az történik, amit ő akar. Aztán csodálkozik, hogy mindenkinek tele a töke vele a családban. Idegileg hosszútávon teljesen tönkre fogsz menni. De ja, amúgy anyám csodálatos technikája is az volt, hogy egyszerűen nem vett tudomást róla, csinálta a mindennapi dolgokat, aztán megbékélt. Velem szigorúbb volt, gyerekként folyamatosan elé kellett járulnom, bocsánatért esedeznem, akkor is ha abszolút nem csináltam semmi rosszat, és akkor nagy kegyesen megbékélt. Szerintem gondold át, hogy megéri-e neked ilyen idiótával foglalkoznod
2022. aug. 25. 17:36
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Párom ma ugyanez. Nem tetszik neki valami, felháborodik, aztán levegőnek néz. Nagyon bosszantó, mert én ennél intelligensebben intézném el, és fel nem fogom az ilyen viselkedés miértjét.

Ma tettem vettem dolgomat egyedül, ő meg a fiával egész nap focimeccset néz, hallottam, holnap mennek valahova.

Meghalt apukám nemrég, intézem a dolgait, lelkileg megterhelő, nyugtatót eszek miatta, ma kihúzták a bölcsességfogam, fel van dagadva, fájdogál, nem merek enni , lenne itthon is teendő. És akkor még ő is rátesz egy lapáttal.

Lehet nem jó helyre mentem haza???

2022. aug. 25. 23:00
 17/25 A kérdező kommentje:

És gondolom még az is bosszant, hogy ilyenkor nem látod rajta, hogy szarul van amiatt, hogy nem beszélitek meg, sőt, montha nem is érdekelné a vita, és kb még jól el is van. És ez téged mégjobban bosszant…

Mert te megbeszélnéd, mert ez nem jó nektek, a kapcsolatnak stb…

Nem is értem ezeket az embereket komolyan…

2022. aug. 25. 23:18
 18/25 anonim ***** válasza:
29%

Hát ő olyan, hogy ha egy legtérben vagyunk épp pl konyha elkezd fütyülni valami dallamot, mint aki jól érzi magát, de mivel soha máskor bem szokott fütyülni, tudom ez csak álca és jót mosolygok rajta.

De amúgy bosszant, hogy azt mutatja ő jól érzi magát így.

Volt már h ilyebkor odamentem hozzá beszélgetni, és ő volt a hepciás, holott gáz volt , amit tett/mondott előtte. Mivel én túlaggódok, nem bírok aludni ilyenkor, ez nála normális h én megyek oda. Ma nem mentem, átment egy másik szobába filmezni. Én meg zavartan itt nyomorgok a fogammal és apu miatti stresszel.

2022. aug. 25. 23:27
 19/25 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Kitartást! Remélem hamar megoldódik a vitátok, mert a legrosszabb ilyenkor, hogy még ő sem lehet a támaszod
2022. aug. 25. 23:30
 20/25 anonim ***** válasza:
43%
De őszintén nincs kedvem most odamenni mert kihasználja, azt hiszi ő nyer ilyenkor és most nagyon megsértett. Kaptam apu miatt pénzt és el akarja kérni kölcsön, holott neki lennie kell egy csomónak, és azt mondta bankbetétben van, hát mondom az 0,%ot fizet, inkább vegye ki. És én vagyok a szxr.
2022. aug. 25. 23:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!