Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány ex fér bele, hogy a pasitok tartja a kapcsolatot a volt nőivel és milyen gyakran?
Ezt nem lehet ilyen egyszeruen szamszerusiteni.
Nekem is nehezen ment az elejen, de hamar beleszoktam, hogy a baratom tartja a kapcsolatot tobb exevel is.
Viszont nekem sem volt kerdes, hogy megtartom havernak az enyemet, sot, o mar csoportos nyaralasra is jott velunk az uj baratnojevel!:)
Az o exe pedig vigyaz a kutyankra, ha kell.
A gyakori igazabol nagyon-nagyon rossz tanacsado, egyaltalan nem egeszseges mintakat kovetnek itt az emberek. Persze azert erdekes, en is teszek fel neha kerdest, hiszen ez az egyetlen ilyen oldal:)
32-es vagyok es en sem ertelek titeket.
Szerintem egeszsegetelen, hogy valakihez kozel allsz, egy csomo mindent szeretsz benne, de egyre nyilvanvalobb, hogy szerelmi kapcsolatra nem vagytok jok egymasnak.
De hasonlo a humorotok, mindketten szeretitek a rockzenet, meg ugy alapbol jol elvagytok, ismeritek egymast jol, biztok egymasban (!) - MIERT KENE KIZARNI EGYMAST AZ ELETETEKBOL? Nekem nincs olyan nagyon sok baratom, es miert kene elvbol elkuldeni egy embert, akit amugy birok, csak mert megprobaltuk a kapcsolatosdit?
Szoval kerdezo, ugy ertem, hogy itt a legtobb valaszado szakitana, ha a pasija meglatogat egy masik not otthon, szerintem ez eszmeletlenul gyerekes es szuk latokoru,na meg dicsoiti az onbizalomhianyos, kontrollalo kapcsolati mintat.
Nem a 32-es vagyok, de nem értem ezeket honnan szeded. Miért ne lehetne kapcsolatot tartani?
Nekem pont az a mentalitás furcsa, hogy "ha nem házaspárként öregszünk meg, akkor soha többé ne beszéljünk". Miért kell ok ahhoz, hogy valakivel ne szakítsam meg örökre a kommunikációt?
1. Valamiért lelkizik velük.
2. Valamiért nem veled lelkizik.
Rém egyszerű!
35-ös vagyok
Itt nem arról van szó, hogy minden kapcsolatot megszakítani... hanem az összejárás, együtt bulizás nagyon gáz. Évente/fél évente lehet, sőt illik is sablonbeszélgetéseket folytatni, de ennyi. Aki az exével lelkizik, azzal valami nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!